Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Je to tady! Deník princezny se dočká třetího dílu

Info ikona

Už jsme se báli, že královskou partičku včele s Miou Thermopolisovou a Clarrisou Renaldiovou nikdy nevidíme v nových scénách.

Ztřeštěná Mia (Anne Hathawayová) a její decentní babička Clarissa (oscarová Julie Andrewsová) vytvořily ve filmu Deník princezny nezapomenutelnou dvojku. Nebylo tedy překvapením, že na první díl ihned navázalo jeho pokračování. Fanoušci tajně doufali, že ani třetí díl na sebe nenechá dlouho čekat. Jenže roky plynuly a film nikde. Po čtrnácti letech se ale ledy mlčení prolomily, a tak konečně víme, jak to s pokračováním úspěšného filmu vypadá.

Podrobnosti prozradila herečka Anna Hathawayová, a to v pořadu Watch What Happens Live, kde se jí fanoušek na pokračování filmu zeptal. „Máme scénář pro třetí díl,“ odvětila Anna a bezprostředně dodala, že třetí díl chce natočit nejen ona, ale i Julie Andrews či produkční Debra Martin Chase. Představitelka Mii navíc vysvětlila, proč mezi druhým a třetím dílem byla takto dlouhá odmlka. "Je to prostě proto, že jsme to nechtěli natáčet, dokud to nebude perfektní, protože to milujeme stejně tak moc, jako to milujete vy, lidi.“

Vypadá to, že si tvůrci s celým scénářem pěkně pohrávají a pilují ho do posledního detailu. I když ještě k první klapce třetího dílu nedošlo, je evidentní, že je jenom otázkou času, kdy se herecká esa opět potkají na natáčecím place. 

Těšíte se na pokračování Deníku princezny? A líbil se vám více první, nebo druhý díl?

ČTĚTE TAKÉ: Historky z natáčení aneb 15 zajímavostí o vašich oblíbených filmech