Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

JITKA SCHNEIDEROVÁ A DCERA SOFIE ANNA: Poprvé spolu

Info ikona
Jitka Schneiderová

V Marianne máme velkou radost, že se herečka Jitka Schneiderová rozhodla představit svou talentovanou dceru Sofii Annu právě na našich stránkách. V čem jsou stejné, v čem jsou jiné a proč s nimi puberta vůbec nic nedělá?

Petra Pohlová | 6. 05. 2021

 Vaše dcera má nádherné jméno. Není příliš časté, můžete odtajnit jeho původ?

Na Sofii jsme se s Davidem (Švehlíkem, otec Sofie, pozn. red.) shodli velmi brzo a Anna nás napadla na vrcholku jedné hory rakouských Alp.

Sofii Anně je patnáct let. Tento věk obvykle bývá rodiči považován za zkoušku aneb puberta v plném proudu. Jak tohle období vnímáte vy?

Nechci to zakřiknout a možná mi nebude někdo věřit, ale zatím – a snad to tak zůstane – nemáme žádný problém. Může to být i tím, že s Davidem máme dobrý vztah, což samozřejmě pozitivně ovlivňuje i ji.

A jaká jste byla v tomhle věku vy sama? Jste hodně jiné?

Pamatuju si jen, že jsem byla veselá a těžkými pubertálními propady jsem netrpěla. V tom jsme si podobné. Vzdorovala jsem hodně, jenom když jsem musela s rodiči na víkend na chatu a já přitom nejvíc chtěla být s kamarády ve městě. Přemlouvala jsem celou širokou rodinu, abych mohla u někoho přespat.

Jste spíš liberální, nebo konzervativní rodič?

Já myslím, že to závisí na situaci, kterou zrovna řeším. V některých jsem velmi liberální a v jiných jsem naopak konzervativní. Rozhodně ale nejsem z těch rodičů, kteří...

...CELÝ ČLÁNEK NAJDETE V KVĚTNOVÉ MARIANNE.

Aktuální číslo Marianne v digitální podobě koupíte ZDE.

Předplatné Marianne nebo jednotlivá čísla s poštovným zdarma pořídíte ZDE.

Květnová Marianne