Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Marianne Fitchallenge je zpět v novém kabátě!

Info ikona
Marianne Fitchallenge

Covidová pandemie se podepsala na našem zdraví, náladě i váze. Ale nepropadejme trudomyslnosti! Od března opět spouštíme #FitChallenge.

Karolína Peřinová | 19. 02. 2021

 V minulém roce jste mohli sledovat redaktorky Marianne na cestě ke svému zdravějšímu a spokojenějšímu já. Prostřednictvím videí sdílely své pocity, pokroky i nezdary, kterých nebylo málo. Jelikož ve čtyřech se to lépe táhne, holky dosáhly svých cílů - Markéta se vešla do svatebních šatů a naučila se zdravěji jíst, Eliška našla lásku ke sportu, Petra překonala své trauma ze školní tělocvičny a Klára nabrala svalovou hmotu.

V tomto roce vám Marianne Fitchallenge představujeme v novém kabátě. Díky partnerovi projektu, značce Oriflame, můžete na Marianne.cz sledovat seriál, ve kterém vám budeme radit, jak posílit imunitu, udržet si dobrou náladu i vaši vysněnou hmotnost. A na koho z redakce to vyšlo tentokrát? Celým seriálem vás provede šéfredaktorka Monika Mudranincová. A nebude na to sama, v každém díle se můžete těšit na rozhovory s odborníky. Nebojte, dojde i na cvičení! 

Monika Mudranincová

šéfredaktorka

Foto: Michal Fanta

Posledních třicet let Monika říká, že chce zhubnout tři kila. Jenže nenávidí běhání a miluje gaučing. Když před ni položíte řízek s bramborovou kaší nebo zeleninový salát, hádejte, co si vybere? Uhodli jste. Monika je věčná recidivistka. Nastaví si zdravý životní styl a za pár týdnů zase vesele hřeší. Bude se ptát odborníků za vás za všechny, jak z toho bludného kruhu ven. 

MUDr. Veronika Honzíková

lékařka

Veronika Honzíková

Veronika vystudovala 1. lékařskou fakultu UK v Praze, atestaci má z oboru všeobecné praktické lékařství. Pracuje jako obvodní lékařka a paralelně studuje 1. školu tradiční čínské medicíny. Její vášní je tanec, od roku 2010 na profesionální úrovni pod vedením Yemiho A.D. Nejvíc energie tahle maminka roční dcerky věnuje své rodině a sdílení osvěty ohledně zdravého životního stylu.     

Mgr. Juraj Melicháč

Fitness trenér 

Juraj Melicháč

Juraj je skvělý motivátor – kdo s ním začne cvičit, už nikdy nepřestane. Možná je to tím, že do trénování dává celé své srdce, sport totiž miluje odmalička. Hrál stolní tenis a byl výborným fotbalistou. Už během studia na Fakultě tělesné výchovy a sportu UK se začal aktivně věnovat trénování lidí, specializuje se hlavně na individuální přístup ke každému klientovi.  

Mgr. Aneta Sadílková

nutriční terapeutka

Aneta Sadílková

Aneta absolvovala obor Nutriční specialista na 1. lékařské fakultě UK a působí jako nutriční terapeutka ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze. Jejím cílem je pomoci lidem nalézt cestu k udržitelnému stravovacímu režimu. Aneta je velmi aktivní: píše odborné články, přednáší a dělá workshopy. Volný čas tráví s partnerem nebo přáteli, ráda běhá, plave a chodí na procházky.    

První videorozhovor vyjde na začátku března a těšit se můžete na první z pěti soutěží, které budou součástí každého videa. Hrát se bude o balíček plný zdraví v hodnotě 3000 Kč!

Buďte zdravé a krásné s Marianne!

MFCH     oriflame

Mohlo by se vám líbit