Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Na návštěvě: Bydlení ve stylu elegance

Info ikona
Jana Ina Zarrella

Modelka a moderátorka Jana Ina Zarrella nezapře brazilské kořeny. V jejím bytě v Kolíně nad Rýnem ale najdete horkokrevný jih pouze v detailech odkazujících na milované moře. Jinak tu převládá harmonie a nadčasová elegance.

Eva Kadavá | 14. 01. 2021

Kolik toho může stihnout jedna žena? Jana Ina Zarrella dokazuje, že přesně tolik, kolik si zamane. Temperamentní jižanka střídá role moderátorky, modelky, tanečnice a matky. Je přesvědčená, že základem je pozitivní přístup a dostatek času pro sebe a svou rodinu – pak jde vše samo. Vyrůstala v Pétropolisu na jihovýchodě Brazílie. V patnácti se začala věnovat modelingu a o čtyři roky později se odstěhovala do Německa. Během několika málo let tu nahrála album, vystoupila v řadě soutěží krásy a moderovala oblíbené televizní pořady.

Líne večery na pohovce

Harmonie nevyzařuje jenom ze samotné Jany Iny Zarrelly, ale i z jejího prostorného, vzdušného bytu v Kolíně nad Rýnem. Během let se jí podařilo stvořit interiér, ve kterém se cítí dobře nejen její rodina, ale i přátelé, které velmi ráda hostí. Její kolínský byt je synonymem nadčasové elegance. Po poradě s designéry se jí podařilo vytvořit vzdušný a harmonický prostor. Lehké tóny pískové a béžové nepatrně dolaďuje akcent modré a námořnické doplňky.

Info ikona
Byt Jany Ina Zarrella
Mohlo by se vám líbit

Jana Ina miluje především svou prostornou rohovou pohovka. „Je to prostě moje místo. Večer tu moc ráda odpočívám. Ostatní se samozřejmě můžou přidat,“ vypráví. Na mysli má především svého muže Giovanniho a syna Gabriela. Životním krédem sympatické moderátorky je „Usmívejte se“. Všudypřítomné se zdá i v bytě, díky světlému nábytku a textiliím v jemných odstínech vyzařuje obývací pokoj stejně jasnou a přátelskou energii jako jeho majitelka.

Info ikona
Byt Jany Ina Zarrella
Mohlo by se vám líbit

Pokud jde o vybavení, dělají Jana Ina a Giovanni všechna zásadní rozhodnutí společně. Jednoduchý nábytek splňuje Giovanniho minimalistický vkus, Jana Ina má dostatek osobního prostoru na vyjádření v luxusním příborníku nebo čtenářském koutku. „Domov je pro mě místem, kde na mě čeká moje rodina a kde si mohu dobít baterky,“ vysvětluje. Stejně jako svou rodinu miluje Jana Ina i svého psího parťáka Tysona. Těžko uvěřit, že je čipernému jezevčíkovi už sedmnáct let. Jejich hluboké pouto se odráží napříč celým interiérem, třeba v podobě nejrůznějších psích sošek, které elegantně ladí s ostatními osobními předměty a rodinnými fotografiemi.

Byt Jany Ina Zarrelly