Na stáncích najdete nové, tentokrát zimní vydání vašeho oblíbeného časopisu Venkov & styl. Jako vždy je plné čtivých článků a pozvánek na zajímavé akce.
This block is broken or missing. You may be missing content or you might need to enable the original module.

Zjistíte, jak probíhá masopustní veselice plná masek, která se každoročně koná na Dlaskově statku v Českém ráji, inspirujete se putováním po poetických Jizerských horách a spolu s námi navštívíte i pana Františka Stoklasu, který na Valašsku vyrábí ze dřeva tradiční štípané holubičky. Zima je také dobou zabijaček, uzeného masa. V zimním čísle Venkova & stylu zjistíte, jak si takovou báječně vonící dobrotu připravit tradičním způsobem i jak si k ní upéct ten chuťově nejlepší domácí chléb. Také vám prozradíme, jak bojovat s nachlazením a jinými zimními neduhy pomocí aromaterapie. S nepřízní počasí se potýkají i obyvatelé živočišné říše – seznámíme vás s těmi, kteří na ni vyzrají pomocí zimního spánku, a poradíme, jak pro ně na zahradě vytvořit vhodnou skrýš. Pokud rádi tvoříte, naučíme vás i vaše děti vyšívat křížkovým stehem ozdobné visačky nebo pomocí jednoduchých triků obléknout do něžných krajek kuchyňské či bytové doplňky.