Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Princ Harry a Meghan čekají druhého potomka

Fanoušci královského páru si nemohli přát krásnější valentýnské překvapení. Princ Harry se svou manželkou Meghan na sv. Valentýna oznámili, že čekají druhé miminko.

Druhý únorový týden se u britské královské rodiny nese ve znamení dobrých zpráv. V úterý 9. února princezna Eugenie porodila syna a v neděli 14. února princ Harry s Meghan oznámili, že čekají druhého potomka. "Můžeme potvrdit, že Archie se stane velkým bráškou. Vévoda a vévodkyně ze Sussexu mají obrovskou radost z toho, že čekají druhé dítě," sdělil mluvčí páru.

Harry a Meghan sdíleli radostnou novinu prostřednictvím černobílé fotografie, kterou pořídil rodinný přítel a fotograf Misan Harriman. Romantická fotografie byla vyfocena v době, kdy královský pár čekal první děťátko Archieho. "Meg, byl jsem na tvé svatbě, kde jsem byl svědkem toho, jak tento milostný příběh začíná. A nyní, má přítelkyně, je mi ctí zachytit jak tato láska roste. Gratuluji vévodovi a vévodkyni ze Sussexu k této radostné zprávě!" napsal Harriman k fotografii. Zatím můžeme jenom hádat, zda malý Archie bude mít sestřičku, nebo bratříčka. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Připomeňme, že Meghan Markle v listopadu 2020 oznámila, že v červenci roku 2020 přišla o miminko. „Ten den začal jako každý jiný. Udělala jsem snídani, nakrmila psy, vzala si vitaminy a našla chybějící ponožku. Ještě jsem se ohnula pro pastelku, která se zakutálela pod stůl, a šla vyzvednout syna z postýlky. Při přebalování jsem ucítila ostrou křeč v břiše a s Archiem v náručí jsem upadla na zem,” napsala Meghan v článku pro New York Times. 

Mohlo by se vám líbit

Potrat, covid-19 i skromná svatba aneb Zásadní momenty královské rodiny v roce 2020

Loňský rok nebyl pro nikoho jednoduchý. Své by o tom mohla vyprávět britská královská rodina, která první „šok“ utrpěla už v lednu. Princ Harry a Meghan se postarali o pořádný poprask, když veřejně oznámili, že se vzdávají oficiálních rolí v královské rodině. A další neméně zajímavé události na sebe nenechaly dlouho čekat.
marianne.cz

Související články

Životní styl

<span>Temná strana optimismu: Proč se vždy nevyplácí myslet pozitivně?</span>

Temná strana optimismu: Proč se vždy nevyplácí myslet pozitivně?

Životní styl

<span>Přátelstvím ku zdraví aneb Proč je dobré mít v práci nejlepší kamarádku?</span>

Přátelstvím ku zdraví aneb Proč je dobré mít v práci nejlepší kamarádku?

Životní styl

<span>Omlouváte se až přespříliš? Naučte se, jak to změnit, jinak se budete trápit celý život</span>

Omlouváte se až přespříliš? Naučte se, jak to změnit, jinak se budete trápit celý život

Životní styl

<span>Vztahy mladých: Jak se seznamuje generace Z a co ve vztazích hledá?</span>

Vztahy mladých: Jak se seznamuje generace Z a co ve vztazích hledá?