Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Marianne bydlení

Vánoční vydání časopisu Marianne Bydlení je tu!

Info ikona
Marianne Bydlení

Už se vás pomalu opět zmocňuje vánoční horečka? Zpomalte, vždyť je ještě času dost. S naším svátečně prosincovým vydáním zvládnete letošní advent s přehledem.

Zuzana Veselá | 9. 11. 2017

Na sváteční pohodu se nalaďte výrobou krásných vánočních dekorací z papíru za pár korun, které pro vás připravila stylistka Markéta Zindulková. Když už jsme u těch svátků, máme pro vás přes šedesát pečlivě vybraných tipů na vánoční dárky, které si může dovolit opravdu každý a čytřicet nápadů na ozdoby v různém stylu. Čtveřice ilustrátorů navrhla speciálně pro vás jako dárek vánoční motivy, které se budou hodit při balení dárků.

Vánoční šablony ke stažení:
Strom
Diamant
Krabičky

Vánoční motivy ke stažení:
Ilustrace od Karolíny Strykové
Ilustrace od Lucie Velíškové
Ilustrace od Patrika Antczaka
Ilustrace od Saki Matsumuto

Stahování motivů je možné pouze pro soukromé použití.

Už teď přemýšlíte nad tím, jak bude vypadat vaše vánoční tabule? V rubrice Jak na to najdete dvacet tipů na vhodnou a ne pouze slavnostní etiketu stolování a ukážeme příklady těch nejkrásnějších prostřených stolů. Vánoční stromky ozdobíme v rubrice Dekor společně s triem úspěšných blogerek a v servisu zase prozkoumáme všechny jejich varianty.

Dny skoupé na slunce rozzáří naše proměny. Designérka Jana Vařechová Holoubková navrhla pestrobarevný dětský pokoj pro dva raubíře a společně s tatínkem truhlářem ho vybavili zrepasovaným starožitným nábytkem. Druhá proměna vás zavede do pracovny medičky Evy, ve které se vyřádila designérka Pavla Kirschner a navrhla ho vášnivé cestovatelce přímo na tělo. 

Tak šup pod deku a hezké čtení!