Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

VYCHÁZÍ FOOD SPECIÁL MARIANNE

Info ikona
Food special Marianne

Žádná láska není tak opravdová jako láska k jídlu. Gurmánské zážitky spojují a pomáhají k lepší náladě. Pojďte si je s námi užít!

Jíst. Pít. Milovat. Tak zní heslo i letošního speciálu o jídle. Vystihuje ho totiž dokonale. Jak říká šéfredaktorka Marianne: "Na jeho stránkách najdete koncentrovanou lásku a vášeň k vaření." A nejenom to, také se můžete inspirovat, jak si jídlem zpříjemnit sychravé dny, přečíst si rozhovor s Kateřinou Winterovou a Mirkou van Gils Slavíkovou, či článek o slavných expatech, kteří se u nás proslavili v restauračním byznysu a nastavili tak laťku tuzemské gastronomie hodně vysoko.

Představíme vás také několik českých foodblogerek, kterých jsme se zeptali, jak se jim daří skloubit foodblog s běžným životem, rodinou a kolik času blog a sociální sítě vlastně zaberou? Mysleli jsme také na ty, kteří nemají tolik času na vaření. Těm se budou hodit rychlé recepty od šéfkuchaře Gordona Ramsayho. Těšit se můžete např. na kachní prsa s pak čoi a pomerančovou omáčkou.

Do vyváženého jídelníčku by rozhodně měli patřit ryby. V naší rybí akademii vám prozradíme, jak je nejlépe připravit. Také se dozvíte, jaké to je, když dva spojuje nejen láska jednoho k druhému, ale také k jídlu a pití. Seznámíme vás se třemi úžasnými páry, u nichž se kolem gastronomie točí doslova celý život. A v neposlední řadě vám dáme tipy na ty nejlepší kuchařky, které by vám neměli v domácí knihovně chybět. Anebo poslouží jako skvělý dárek k Vánocům.

Ať už se rozhodnete pro jakýkoli recept z food speciálu Marianne, pochlubte se nám s výsledkem! Označujte na Instagramu vaše výtvory #mariannefoodspecial, ať nám žádný z nich neuteče!

Přejeme vám krásné čtení, vaření o ochutnávání a nezapomeňte - láska prochází žaludkem.

Vaše redakce Marianne