Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Vzpomínáme na festivaly. 33 stylových outfitů celebrit z Glastonbury

Letos se bohužel hudební festivaly nekonají a pořádají se jenom menší koncerty nebo online vystoupení. Zrušit se musel i britský festival Glastonbury, který by letos oslavil padesáté výročí. Věříme, že o to lepší a větší festivaly se odehrají v příštím roce a nyní si můžeme alespoň připomenout ty nejzajímavější festivalové outfity známých osobností.

Eliška Vrbová | 9. 07. 2020

Festival Glastonbury, který se každý rok odehrává na konci června v britském městečku Pilton, je jedním z největších a bezpochyby nejvýznamějších hudebních festivalů na světě. Letos se měl konat jeho 37. ročník a zároveň by festival oslavil padesáté výročí od založení, ale stejně jako většina festivalů po celém světě se musel kvůli pandemii zrušit. První Glastonbury festival se rozhodl uspořádat Michael Eavis v roce 1970 poté, co viděl koncert Led Zeppelin na jiném festivalu. Největší publikum na festivalu tvořilo v roce 1994 300 tisíc diváků. 

Kromě známých kapel, zpěváků, hudebníků a dalších umělců, kteří na Glastonbury vystupují, se na festival každý rok vypraví spoustu osobností, aby si ho užily jako diváci. Pravidelně na Glastonbury jezdí Kate Moss, Alexa Chung, Cara Delevingne, Florence Welch nebo Sienna Miller. Holínky Hunter, pláštěnka, džínové šortky, kabelka s třásněmi a sluneční brýle jsou jejich nezbytnou výbavou. My jsme vybrali ty nejzajímavější outfity celebrit z festivalu Glastonbury za poslední roky.

Hvězdné outfity z Glastonbury