Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Značka Longchamp slaví 70. narozeniny ve velkém stylu

Jaký dárek si francouzský módní dům nadělil?

Karolína Peřinová | 19. 09. 2018

Letos je to 70. let od uvedení značky Longchamp na trh, a to je pořádný důvod k oslavám. Po otevření vlajkového obchodu na 5. Avenue, představení nové múzy Kendall Jenner a spolupráci s Shaynem Oliverem jsme se nyní dočkali další skvělé události. Na newyorském týdnu módy předvedla tato francouzská značka svou prêt-à-porter kolekci na jaro a léto 2019.

Kolekce se nese ve stylu sedmdesátých let a je inspirovaná kalifornskou atmosférou. Vzdušné, prakticky až průsvitné šaty, zvířecí vzory, kůže a třásně se skvěle hodí na teplé večery pod hvězdami, které jsou pro LA typické. Celá kolekce ale stále zachovává jedinečný smysl pro pařížskou eleganci.

Nová kolekce Longchamp SS19

Také jste si zamilovali - dnes již ikonickou kabelku Amazon? My také, a proto jsme nadšeni z její nové podoby. Nový model zdobí výšivky a výrazné barvy. To nás baví!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Barevná paleta nové kolekce zahrnuje karamelově hnědou a hřejivou černou, které doplňuje tyrkysová nebo chladivě bílá. Kreativní ředitelka Sophie Delafontaine vrací do hry gladiátorky neboli vysoké šněrovací sandály bez podpatku, které na přehlídce mohli diváci vidět v mnoha barevných variantách. 

Tuto módní událost si nenechala ujít celá řada celebrit. Nechyběla např. Kendall Jenner, Kate Moss, Isabelle Huppert, Priyanka Chopra, Natalia Dyer, Awkwafina, Amanda Steele, Bryanboy, Camille Charriere, Crystal Reed. Co si na přehlídku oblékli můžete vidět v galerii.

Celebrity na přehlídce Longchamp v NYC