Přejít k hlavnímu obsahu
Venkov & styl

Jak na domácí tvaroh

Vyrobte si spolu s námi poctivý domácí tvaroh a chutné pomazánky z něj!

Přidejte si Marianne do oblíbených na Google zprávách
Redakce Marianne | 1. 03. 2016

Když necháte stát čerstvé plnotučné mléko, zkysne a stane se základem tvarohu. Lepší je ale trochu mu pomoci, třeba syřidlem, syrovátkou nebo ještě lépe zakysanou smetanou. Více o výrobě tvarohu a báječných pomazánek z něj se dozvíte v aktuálním jarním vydání Venkov & styl!

Jak na domácí tvaroh
Marianne je i na sociálních sítích:
×
  • Marianne Venkov & styl
  • 899 Kč
  • ROČNÍ PŘEDPLATNÉ - MARIANNE VENKOV A STYL + FILTRAČNÍ KONVICE LAUBEN + DIGI VERZE ČASOPISU ZDARMA
  • obrázek magazínu ROČNÍ PŘEDPLATNÉ - MARIANNE VENKOV A STYL + FILTRAČNÍ KONVICE LAUBEN + DIGI VERZE ČASOPISU ZDARMA
  • Předplatit