Přejít k hlavnímu obsahu
Venkov & styl

Jak na domácí tvaroh

Vyrobte si spolu s námi poctivý domácí tvaroh a chutné pomazánky z něj!

Redakce Marianne | 1. 03. 2016

Když necháte stát čerstvé plnotučné mléko, zkysne a stane se základem tvarohu. Lepší je ale trochu mu pomoci, třeba syřidlem, syrovátkou nebo ještě lépe zakysanou smetanou. Více o výrobě tvarohu a báječných pomazánek z něj se dozvíte v aktuálním jarním vydání Venkov & styl!

Jak na domácí tvaroh
Marianne je i na sociálních sítích:

Související články

Dobrý nápad
Přikrmování lesní zvěře má jasná pravidla: Bez jejich respektování je lepší neplést se myslivcům do práce

Přikrmování lesní zvěře má jasná pravidla: Bez jejich respektování je lepší neplést se myslivcům do práce

Cestování
Neuvěřitelná proměna Královky: Z ruiny k modernímu areálu a dvojnásobnému ocenění

Neuvěřitelná proměna Královky: Z ruiny k modernímu areálu a dvojnásobnému ocenění

Chaty a chalupy
Proměna staré chaty: Přístavba s dechberoucím výhledem vás ohromí

Proměna staré chaty: Přístavba s dechberoucím výhledem vás ohromí

Chaty a chalupy
Objevili zapomenutou roubenku na česko-polském pomezí a proměnili ji v chalupu snů

Objevili zapomenutou roubenku na česko-polském pomezí a proměnili ji v chalupu snů

×
  • Marianne Venkov & styl
  • 999 Kč
  • ROČNÍ PŘEDPLATNÉ MARIANNE VENKOV A STYL + PÉČE L'OCCITANE + DIGI VERZE ČASOPISU ZDARMA
  • obrázek magazínu ROČNÍ PŘEDPLATNÉ MARIANNE VENKOV A STYL + PÉČE L'OCCITANE + DIGI VERZE ČASOPISU ZDARMA
  • Předplatit