Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Venkov & styl

Jak na domácí tvaroh

Vyrobte si spolu s námi poctivý domácí tvaroh a chutné pomazánky z něj!

Redakce Marianne | 1. 03. 2016

Když necháte stát čerstvé plnotučné mléko, zkysne a stane se základem tvarohu. Lepší je ale trochu mu pomoci, třeba syřidlem, syrovátkou nebo ještě lépe zakysanou smetanou. Více o výrobě tvarohu a báječných pomazánek z něj se dozvíte v aktuálním jarním vydání Venkov & styl!

Jak na domácí tvaroh

Související články

Cestování
Užijte si aktivní odpočinek na biofarmě. Sběr bylinek vás pohladí po duši

Užijte si aktivní odpočinek na biofarmě. Sběr bylinek vás pohladí po duši

Dobrý nápad
Recept na snadný třešňový džem: Bude vám připomínat léto po celý rok

Recept na snadný třešňový džem: Bude vám připomínat léto po celý rok

Zahrada
Domácí postřik proti mšicím: Zabojujte s nimi levně a bez silné chemie

Domácí postřik proti mšicím: Zabojujte s nimi levně a bez silné chemie

Dobrý nápad
Bazalka by vám doma neměla chybět. Je zdravá a vyrobíte z ní chutné pesto

Bazalka by vám doma neměla chybět. Je zdravá a vyrobíte z ní chutné pesto