Anton Vadovič
Úprava damašského nože pod bucharem
Poznat tu správnou teplotu není v klasické výhni na uhlí snadné
První fáze výroby damašského nože – vrstvení různých typů plátů
Fáte výroby damašského nože
Práce v nožířské dílně
Úprava čepele pod bucharem
Fáze výroby nože
Nůž se během výroby brousí několikrát
Fáze výroby damašského nože
Kresba se během výroby brousí hned několikrát
Práce s výhní
Krásné kuchyňské nože
Hodně času stráví nožíř i u brusky
Hotová čepel se máčí do kyseliny
Dokonalé spojení dřeva a kovu ozdobené monogramem nožíře
Prohlédněte si další galerie
- Kuchyň slovenské celebrity je místem klidu, kde se cítí nejlépe
- Nádech a výdech: Užijte si letos advent v pomalejším rytmu a nenechte se strhnout vánočním šílenstvím
- Venkovské hygge: 5 jednoduchých způsobů, jak si zútulnit chalupu
- Skandinávské kouzlo uprostřed města: Otevřený krb, dubové parkety a vůně jabloní
- Mikulášské balíčky pro malé i velké: Tipy na originální, zdravé i netradiční dárečky
79 Kč
79 Kč
84 Kč