Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Téma Marianne

Nejvíce sexy herci, kteří navíc umějí hrát

Což o to, krásných chlapů je kolem nás spousta, ovšem ne vždy znamená hezký vzhled i chytrou hlavu. To se o těch následujících říct nedá. Jsou totiž nejen sexy, ale mají i charisma, a hlavně toho ve své profesi hodně dokázali. Snad jsou o to přitažlivější…

Redakce Marianne | 23. 09. 2013


Johnny Depp

Už mu bylo padesát, ale jako by zastavil čas. Mládí měl sice bouřlivé – bral drogy a kradl, ale jeho největším koníčkem byla hra na kytaru. Osudové pro něj bylo setkání s Nicolasem Cagem, který ho představil svému agentovi. Určitě si ho pamatujete z filmu Noční můra v Elm Street, ale nesmazatelně se zapsal do mnohých ženských srdcí svou rolí ve filmu Piráti z Karibiku. Za roli piráta byl dokonce nominován na Oscara! Není tedy jen idolem žen, ale taky skvělým hercem.

Depp-sexy-new-look-2013-hottest-actors-35238822-1578-1549

Sean Connery

Je to neuvěřitelné, ale jednomu z nejoblíbenějších agentů 007 je už 83 let! Narodil se ve Skotsku a dodnes je velkým patriotem. Než se stal hercem, byl modelem a taky plavčíkem. Když se pak objevil v první bondovce Dr. No, měl o úspěch postaráno. James Bond mu ‚seděl‘, a vůbec všechny filmové role šarmantních a charismatických drsňáků. Za roli ve filmu Neúplatní dostal Zlatý glóbus a Oscara. I jemu příroda štědře nadělila – nejen krásu, ale také talent.

Actors_wallpapers_92_shone_connery

Brad Pitt

Na vysoké škole se zajímal o sport a reklamu, ale příležitostně si zahrál i ve školních představeních. Po škole stěhoval ledničky a dokonce se převlékal za kuře. Jenže Brad je dítě štěstěny. Ridley Scott mu nabídl roli ve slavném filmu Thelma a Louise, a sláva ho neminula. Exceloval ve filmech 12 opic, Apollo 13, Sedm let v Tibetu nebo Dannyho parťáci. Mladý Brad vypadal roztomile, jako starší muž (bude mu padesát!) vypadá snad ještě líp!

Sexy-Look-of-Brad-Pitt_1

Colin Firth

Je to zvláštní, ale u řady mužů platí, že čím jsou starší, tím jsou přitažlivější. O Colinu Firthovi to platí jakbysmet. Pro někoho možná sexy není, ale charisma mu upřít nemůžete. K tomu přidejte herecký talent od pánaboha, a není o čem diskutovat. Objevil se ve Formanově Valmontovi, ale teprve role Marka Darcyho ve filmu Deník Bridget Jonesové ho vystřelila mezi herecké hvězdy, o kterých se mluví. V Lásce nebeské už jen ukázal, že jeho romantický kukuč je pro divačky neodolatelný. A za roli britského krále Jiřího VI. ve filmu Králova řeč získal nejen Oscara, ale taky cenu BAFTA a Zlatý glóbus.

colin_firth_copy

Hugh Jackman

Poslední z pětice našich sexy mužů Hugh rozhodně nepatří až na konec. I on získal řadu mezinárodních ocenění za své role, hlavně v historických, romantických a akčních filmech. Proslavila ho role ve filmu Wolverine, ale možná se vám zalíbil i v romantické komedii Kate a Leopold či Animální přitažlivost. Za roli v komedii Kate a Leopold dostal nominaci na Zlatý glóbus.

australian_actor_hugh_jackman

Co říkáte, který z nich je ‚lepší‘? Nebo jsou všichni skvělí?

Související články

Zábava
Nejočekávanější filmové novinky z festivalu v Cannes: Které dorazí i do českých kin?

Nejočekávanější filmové novinky z festivalu v Cannes: Které dorazí i do českých kin?

Životní styl
Hádka neznamená rozchod. Jak vyřešit konflikt ve vztahu jednou provždy?

Hádka neznamená rozchod. Jak vyřešit konflikt ve vztahu jednou provždy?

Životní styl
Recept na zdravý životní styl podle Rebel Wilson: Co jí pomohlo získat postavu snů?

Recept na zdravý životní styl podle Rebel Wilson: Co jí pomohlo získat postavu snů?

Dobrý nápad
Tohle byste měli vědět, než vyrazíte na samosběr jahod. Jen tak vám déle vydrží

Tohle byste měli vědět, než vyrazíte na samosběr jahod. Jen tak vám déle vydrží