Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

14 členek královských rodin, které jsou stejně stylové jako princezna Kate

Info ikona
Charlotte Casiraghi

Kdo by nemiloval princeznu Kate a její honosné, elegantní i ležérní outifty a vždy upravený vzhled. V Evropě i ve světě je ale spoustu dalších členek královských rodin, které jsou neméně stylové a jejich šatník rozhodně stojí za pozornost!

Eliška Vrbová | 15. 10. 2022

Kněžna monacká, hraběnka z Wessexu, princezna švédská, dánská, saúdská či thajská. To je jen zlomek stylových žen z královských rodin po celém světě, které si zaslouží pozornost nejen kvůli svým zájmům a zásluhám, ale také kvůli stylovým šatníkům. Ty jsou synonymem pro eleganci, nadčasovost, ženskost a často slouží jako zdroj módní inspirace. Spoustu členek královských rodin si uvědomuje svůj vliv a chtějí ho náležitě využít. Proto např. nakupují u lokálních a udržitelných značek. Meghan Markle tak několikrát obula tenisky veganské značky, které si díky ní staly populární. Korunní princezna Marie Dánská zase ráda nakupuje u dánských značek a podporuje tak menší návrháře.

Mohlo by se vám líbit

Podívejte se na nejstylovější outfity princezny Kate

Nemůžeme uvěřit tomu, že už to bude osm let, co Kate Middleton vkročila do Westminsterského opatství v šatech od Alexandera McQueena, aby se z ní stala vévodkyně z Cambridge. Minulý týden oslavila 37. narozeniny a my si připomeneme některé z jejích nejlepších outfitů.
marianne.cz

Thajská princezna Sirivannavari Nariratana Rajakanya dokonce založila vlastní módní značku a Ranija al-Jasín, královna Jordánska se v oblékání řídí svým náboženstvím. Je muslimka, a tak volí zejména sukně pod kolena a delší rukávy. Každá z nich je jiná, ale jedno mají společné a tím je skvělý styl, kterým se rádi necháme inspirovat. V následující galerii si můžete prohlédnout ty nejstylovější a nejzajímavější ženy z královských rodin na světě.

Stylové princezny, hraběnky i následnice trůnu
Mohlo by se vám líbit

Svatba bez bílé róby. 14 celebrit, které se vdávaly v barevných šatech

Elizabeth Taylor, Marilyn Monroe, Julianne Moore nebo třeba Anne Hathaway jsou důkazem, že svatební šaty nemusí být nutně bílé. Inspirujte se růžovými, modrými, žlutými, ale i černými šaty, které ve svatební den oblékly nejslavnější ženy světa.
marianne.cz
Zdroj článku