Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Charlotte Casiraghi – módní ikona s královskými kořeny

Info ikona
Charlotte Casiraghi

Je dcerou Caroline, princezny hanoverské, a vnučkou monacké kněžny Grace Kelly, po nichž zdědila nejen krásu, ale také smysl pro módu a styl. V jejím šatníku najdeme značky zvučných jmen, jako je Chanel, Gucci, Stella McCartney či Saint Laurent. Vybrali jsme ty nejzajímavější módní momenty Charlotte Casiraghi.

Eliška Vrbová | 7. 04. 2021

V roce 2006 se objevila na seznamu nejlépe oblékaných lidí na světě, přičemž ve stejném roce byla na tradičním monackém Rose Ball uvedena do společnosti. Na sobě měla růžové šaty Chanel doplněné černým flitrovaným sakem. Aby také ne, dlouholetý kreativní ředitel Karl Lagerfeld byl blízkým přítelem Charlottiny matky Caroline.

Charlotte má k módě stejně blízko jako její matka, od roku 2010 je ambasadorkou značky Gucci, pravidelně navštěvuje fashion week v Miláně i v Paříži, v minulém roce se stala ambasadorkou módního domu Chanel a ráda obléká také outfity od Stelly McCartney či Saint Laurent. 

Kromě okázalých rób a elegantních kostýmků umí Charlotte obléct i outfity jako pravá fashion ikona. Dokazuje to kombinace zlatého flitrovaného bomberu se zelenými koženými kalhotami v nichž se objevila na přehlídce Gucci v Miláně nebo kožený outfit v rockerském stylu z přehlídky Saint Laurent v Paříži.

Jak šel čas Charlottiných outfitů od dětsky růžových šatů až po sofistikované kombinace širších střihů a nadčasových kousků luxusních značek si můžete prohlédnout v následující galerii.

Móda podle Charlotte Casiraghi
Mohlo by se vám líbit