Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

7 tipů na valentýnské outfity, ve kterých zazáříte i doma

Info ikona
Valentýn

Letos se na svátek zamilovaných budeme muset obejít bez romantických večeří v restauracích i valentýnských večírků. To ale neznamená, že se nemůžeme stylově obléct a oslavit tento den v pohodlí domova. Máme pro vás sedm tipů na outfity inspirované lockdownovou módou.

Eliška Vrbová | 11. 02. 2021

1. Hedvábná elegance

Nechtějí se vám na oslavu svátku zamilovaných vymýšlet žádné složité kombinace? Hedvábný overal či komplet topu a širokých kalhot je ideálním řešením domácího, ale zároveň elegantního outfitu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

2. Mini me móda

Neslavíte Valentýna s partnerem? Nevadí! Co se aspoň sladit do valentýnského outfitu s dětmi? Bílý svetr s červenými srdíčky zkombinujte s klasickými džíny a přidejte zářivě červené Conversky. Huňatá čepice se do aktuálních mrazů bude také rozhodně hodit.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

3. Romantická klasika

Růžová barva a motiv květin k Valentýnu zkrátka patří a snad neexistuje typ postavy, které by neslušely zavinovací šaty. Šaty s výstřihem si rozhodně žádají doplnit jemnými náhrdelníky.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

4. Milujeme pohodlí

Černý cardigan s velkými knoflíky a bílé kalhoty s motivem černých srdcí jsou podle nás ideální pohodlnou valentýnskou kombinací.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

5. All black Valentýn

Motiv srdíček a kombinace růžové s červenou nejsou nic pro vás? Nevadí, i outfity ve smyslné černé k Valentýnu patří. Radíme kombinaci hedvábného topu s krajkou s koženými kalhotami a výrazným zlatým náhrdelníkem po vzoru Anine Bing.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

6. Ve stylu lockdownu

Aktuální situace přímo nahrává tomu strávit valentýnský den i večer v pyžamu. Ale co takhle oproti běžným dnům zvolit o něco extravagantnější kousek? Komplet ozdobený třásněmi tento úkol hravě splní.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

7. Minimalismus

Klasickým pyžamovým kompletem rozhodně nic nezkazíte ani na Valentýna, ani jindy. Vzpomeňte si na outfit Carrie Bradshaw ve filmovém zpracování Sexu ve městě, kdy vyběhla do ulic zasněženého New Yorku v pyžamu, svém ikonickém kožichu a flitrované čepici.

Zobrazit příspěvek na Instagramu
Mohlo by se vám líbit

Ložnice, které budete milovat

Řekni mi, v jaké ložnici spíš, a já ti řeknu, jaký máš sex. A taky jak se ti spí a relaxuje. Protože právě tady všechno začíná i končí.
marianne.cz