Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Revoluce v online seznamování! Tinder přichází se žhavou novinkou

Info ikona

Rozpaky kuchaře Svatopluka v hávu 21. století.

Už před dvaceti lety nám Meg Ryan s Tomem Hanksem ukázali, že e-maily nemusí být nutně pracovní. Od té doby se fenomén online randění posunul dopředu, a tak jsme e-maily nejdříve vyměnili za chatovací místnost, posléze za platformy jako Lide.cz či Libimseti.cz až jsme na chytrých mobilech začali stahovat aplikace Tinder nebo Badoo. A právě seznamovací aplikace Tinder si pro své uživatele připravila doslova žhavou novinku!

Swipe right vyměněno za Swipe Night

Mezi tahouny online seznamovacích aplikací se bezesporu řadí Tinder. Uživatelé milují jeho jednoduchost i to, že vám nabízí potencionální partnery dle vašich kritérií na věk či vzdálenost. Následně už stačí fotku vybraného člověka „swipnout doprava“ (líbí se vám), nebo naopak doleva, čímž dáte najevo, že není vhodným adeptem. Mohlo by se zdát, že na tomto jednoduchém principu už nelze nic posunout, avšak Tinder se rozhodl neusnout na vavřínech, a svým uživatelům již brzy nabídne interaktivní film!

Tinder
Zdroj: Tinder

Ano, opravdu se vracíme do dob seriálu Rozpaky kuchaře Svatopluka, během kterého mohli diváci ovlivnit děj. V tomto tindrovém podání s názvem Swipe Night se ale nebude jednat o rozpaky kuchaře, nýbrž o příběhy fiktivních postav – Angely Wong Carbone, Shea Gabora a Christian Hearna. Uživatelé budou mít pouze sedm vteřin na to, aby rozhodli o osudech těchto hrdinů. Následně budou jejich rozhodnutí viditelná na samotném profilu, od čehož si Tinder slibuje, že uživatelé budou mít o možných partnerech lepší představu. Zároveň se může klasický začátek konverzace „Ahoj, jak se máš?“ proměnit v „Jak je možné, že jsi ve Swipe Night zareagovala tímto způsobem?“. Tinder se tedy domnívá, že půjde o novou komunikační linku, díky které mezi potencionálními partnery nevznikne trapná minuta ticha (lépe řečeno - trapná minuta neodepsání). 

Dočkáme se aplikace v Česku?

Pokud se vám myšlenka interaktivní hry zalíbila, pak pro vás máme špatnou zprávu. Hra Swipe Night se sice představí už během letošního října, ale bude určena pouze pro americké uživatele Tinderu. Společnost prozatím neuvedla, zda se Swipe Night dostane za oceán, avšak lze hádat, že americká verze si klade za cíl hru optimalizovat, a především ukázat, jakým směrem by se Tinder měl v příštích letech vydat.

ČTĚTE TAKÉ: Kde najít chlapa v době internetové?