Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Sametová revoluce! Podlehněte nejnovějšímu nehtovému trendu

Info ikona
Lak

Klíče a trikolóru nechte doma! K této revoluci budete potřebovat pouze trpělivost a vhodný lak se sametovým efektem. Výsledek? Dokonalé nehty v sametovém hávu, které vyniknou i při home office.

Jarní měsíce obvykle patří pastelovým lakům či znovuobjevené francouzské manikúře. Vypadá to ale, že během letošního jara proběhne menší nehtová revoluce. O slovo se totiž hlásí sametové nehty, které si podmanily sociální síť Instagram i zahraniční nehtová studia. Pokud si chcete zpestřit domácí karanténu, pak jsou sametové nehty stvořeny přímo pro vás.

Vzhledem k tomu, že v současné době nemůžeme vyrazit do nehtového studia, musíme vsadit na vlastní šikovnost. Nejjednodušeji sametového efektu docílíte tak, že použijete tzv. cat eye gel, případně magnetický gel lak. Další možností je použití nehtového dipping powderu s jemnými třpytky, který vydrží na nehtech déle než klasický gelový lak. Výhodou aplikování dipping powderu je také fakt, že nepotřebujete použít UV lampu.

Mohlo by se vám líbit

Kde čerpat inspiraci?

Samozřejmě si můžete počkat na znovuotevření nehtových salónů, a následně poprosit manikérku, aby vaše nehty proměnila v jedno velké sametové mámení. Možností, jak se sametovým efektem pracovat, je totiž nespočet. Inspirovat se můžete například nehty od manikérky Amy Le nebo Betiny R. Goldstein.

Zobrazit příspěvek na Instagramu
Zobrazit příspěvek na Instagramu
Zobrazit příspěvek na Instagramu
Zobrazit příspěvek na Instagramu
Zobrazit příspěvek na Instagramu
Mohlo by se vám líbit