Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Aby zkouška svatebních šatů nebyla zkouška trpělivosti

Spousta nastávajících nevěst jsou už maminky. Když nemají pro své ratolesti v den zkoušky šatů hlídání, nezbývá nic jiného, než je vzít s sebou. Často je výběr šatů běh na dlouhou trať. Navštěvuje se salon za salonem, a to pro děti není zrovna zábavná představa. Zkuste jim z toho udělat událost, která bude bavit i je. Jak na to?

Promotion | 29. 04. 2018

Na úvod pro vás máme několik užitečných rad, které vám zpříjemní (mnohdy trnitou) cestu za vašimi vysněnými šaty.

Nejdůležitější je najít si styl šatů, podle kterého se pak při výběru budete dál řídit. Najděte si fotky těch, které se vám líbí a uložte si je třeba do mobilu. Asistentky v salonu tak budou mít lepší představu o tom, co chcete. Salony navštěvujte s dostatečným předstihem. Začněte klidně už osm měsíců před svatbou. Nevíte, za jak dlouho se vám podaří najít ty pravé a pro nevěstu není nic horšího (kromě útěku ženicha od oltáře), než shánění šatů na poslední chvíli. Vytvořte si také rozpočet, který si na půjčení, případně koupi, šatů vymezíte a ještě před první návštěvou salonu si ujasněte, kdo je zaplatí. Rodina nevěsty, ženich nebo sama nevěsta?

barbie

Absolvují s vámi hon za svatebními šaty i děti? Kromě svých bot na podpatku, drůžiček a dobré nálady s sebou proto nezapomeňte vzít i panenky Barbie.

U spousty žen se láska k módě zrodila právě díky nim. Všechny ty šaty, boty, různé miniaturní doplňky a neustálé převlékání baví skoro všechny holčičky, mnohdy i chlapečky. Na zkoušce šatů jim proto řekněte, ať si představí, že panenkám také vybírají ty pravé šaty na svatbu. Je neuvěřitelné, kolik oblečků a módních doplňků je k panenkám Barbie dnes k dostání. Možná to dopadne tak, že si tam s nimi budou hrát i dospělí.

šaty