Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Cestovatelský deník Dominiky B. - Výlet za “Džéj Árem”

Když se u nás řekne Dallas, jako první většinu lidí napadne populární americký seriál o rodině těžařů soužené intrikami vlastních členů. Dominika Bártová vás ve svém cestovatelském deníku vezme do skutečného Dallasu a dokonce i na legendární ranč Southfork.

Anonymous | 23. 11. 2017

V Dallasu, třetím nejlidnatějším městě Texasu, je na vysoké úrovni bankovnictví, obchod, telekomunikační a počítačové technologie. Sídlí zde několik tisíc takto zaměřených firem - Alcatel-Lucent, Cisco Systems a American Airlines Group… ale to vás asi zřejmě nezajímá. 

Přijeli jste si to sem užít, poznat Texas se vším, co nabízí. Vidět věže ropných čerpadel, obrovská stáda dobytku, luxusní ranč Southfork, nablýskané mrakodrapy, ochutnat ty nejlepší steaky na světě, poznat kulturu Tex-Mex, která je provázaná se sousedním Mexikem. 

Tak si připravte kovbojské boty a prolistujte si výběr toho nejlepšího, co tato kulturní a ekonomická metropole nabízí. I když se vám Dallas může zdát zpočátku trochu nudný (stejně jako mně), věřte, že toho tady je k objevování spousta! 

Nenechte si v Dallasu ujít

Autorka článku: Dominika Bártová