Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Dopřejte restart své pleti! Otestujte s námi antioxidační kúru Liftactiv

Stres, pracovní vytížení, znečistění životního prostředí, ale i nevyvážená strava, to vše nepřetržitě útočí na vaši pleť. Vylosovali jsme 20 výherkyň, které s námi zdarma otestují regenerační kúru Liftactiv.

Promotion | 27. 10. 2017

Vichy Liftactiv Fresh Shot, novinka v řadě proti stárnutí Liftactiv, je převratná kúra, která je složena z přírodních a dermatologicky účinných látek. Klinicky prokázané účinky proti unavené a mdlé pleti se dostavují již za 10 dní!

Vichy Liftactiv Fresh Shot,

Její hlavní složkou je 15 % čistého vitamínu C. Tento antioxidant působí proti oxidačnímu stresu a pomáhá bojovat s volnými radikály. Chrání pleť, podporuje syntézu kolagenu a působí jako prevence pigmentových skvrn. Díky němu je pleť zářivá, sjednocená a působí mladší.

Další účinnou složku této kúry představuje fragmentovaná kyselina hyalurovonová, která patří mezi klíčové látky zodpovědné za hydrataci, pružnost a plnost pleti. V neposlední řadě najdete mezi účinnými látkami této kúry přírodní neohesperidin a extrakt z borovice přímořské, které jsou taktéž velmi silnými antioxidanty, které zlepšují mikrocirkulaci a chrání pleť před poškozením, které způsobuje sluneční svit.

Vichy Liftactiv Fresh Shot

Při nasazení této kůry můžete již okamžitě pozorovat výsledky. Podle našich studií je pleť okamžitě o 24 % více tonizovaná a o 8 % pevnější, po desetidenním používání je pleť o 21 % jasnější a vykazuje o 6,5 % méně jemných vrásek.

Vichy Liftactiv Fresh Shot

VÝHERKYNĚ TESTOVÁNÍ VICHY LIFTACTIV:

Hana Holubová
Monika Zelizková
Martina Kubíková
Eva Tysoňová
Leona Svobodová
Renata Havrankova
Leona Jeníková
Daniela Fiřtová
Zora Jakubíková
Petr Doležel
Jana Kůstová
Dita Hozmanová
Lenka Horska
Ivana Janoušová
Lída Korčáková
Jana Ruszová Mgr.
Jana Vaňková
Jana Javůrková
Markéta Kožíšková
Michaela Othmani

Výherkyním zašleme Vichy Liftactive Fresh Shot spolu s informacemi o průběhu testování. 

Gratulujeme a děkujeme všem za účast.