Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Jennifer Lopez představila sexy kolekci bot

I ve svých sedmačtyřiceti letech má J.Lo sex-appealu na rozdávání, a tak se rozhodla, že se o něj podělí.

Veronika Hong | 31. 01. 2017
Foto: Getty Images
Latinskoamerická diva se spojila s předním návrhářem luxusních bot Giuseppem Zanottim a vytvořila vlastní kolekci nazvanou Giuseppe for Jennifer Lopez (s příznačným #GiuseppexJennifer), která zahrnuje gladiátorské sandály na vysokém podpatku, krystaly pokryté kotníkové botky nebo tenisky na klínu. Každá řada je dostupná v různých materiálech, vzorech a barvách a k dostání budou i dvě exkluzivní kabelky, aby vše dokonale ladilo. 
 
 

From idea to reality: Behind the scenes of the new #GiuseppexJennifer capsule collection, launching January 23. @jlo #GiuseppeZanotti

A video posted by Giuseppe Zanotti Design (@giuseppezanottidesign) on Jan 10, 2017 at 7:24am PST

 
“Myslím, že nemusím zdůrazňovat, že jako téměř každá žena miluji vražedný sexy pár bot. Kolekce, kterou jsme Giuseppe a já vytvořili, představuje vše, co byste od nás obou mohli čekat - nebezpečně vysoké podpatky, divoké tvary a samozřejmě třpyt,” popsala vzájemnou spolupráci zpěvačka. 
 
Slavnostní představení kolekce proběhlo 23. ledna v obchodním domě Neiman Marcus v losangelském Beverly Hills. 
 
 

#GiuseppexJennifer @dani_jlo

A video posted by ❤J E N N I F E R L O P E Z❤ (@jlo.queen) on Jan 29, 2017 at 12:26am PST

Pro věhlasného návrháře to není první spojení s celebritou. V minulosti vytvořil kolekci podle Kim Kardashian, Miley Cyrus, Janet Jackson či Karolíny Kůrkové. 
 
Pokud vaše módní srdce touží vlastnit jeden takový sexy pár bot, připravte si tučný obnos. Ceny těchto luxusních kousků se pohybují od necelých 12 po 65 tisíc korun. 
 
Prohlédněte si kolekci Giuseppe for Jennifer Lopez v galerii. 
 
 
Jennifer Lopez představila sexy kolekci bot