Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

JÍZDA MARIANNE s Nikol Moravcovou

Nový díl Jízdy Marianne je stejně veselý jako barva vozu, který pro vás otestovala moderátorka Ivana Kulhánková společně s blogerkou Nikol Moravcovou. Pojďte se s námi svést malým SUV pro velké holky!

Promotion | 22. 03. 2018

Jaké jiné auto by se lépe hodilo k povaze energií nabité a věčně usměvavé Nikol než právě KIA STONIC v barvě Most Yellow neboli nejžlutější? Stylové SUV si oblíbí všichni milovníci pohodlí a designu a my ho podrobíme pořádné dámské jízdě! Je v něm spoustu místa a přihrádek na všechno, bez čeho se, my ženy, neobejdeme a potřebujeme mít stále po ruce - rtěnka, kafe, mobil, žvýkačky Orbit nebo sluneční brýle.

jizda marianne

Během nového dílu Jízdy Marianne se dozvíte, jaká je Nikol řidička, co všechno provádí za volantem, jestli si ještě pamatuje něco z autoškoly nebo jak si tato letitá fanynka automatické spojky poradí s manuálním řazením.

PODÍVEJTE SE NA JÍZDU MARIANNE S NIKOL MORAVCOVOU!

SOUTĚŽTE S JÍZDOU MARIANNE O SKVĚLÉ CENY!

Když vezmou dvě extrovertní ženy na projížďku extrovertní auto, je to prostě pořádná jízda! Tou ale nic nekončí – KIA a módní značka H&M, díky které to holkám tak sluší, vám přinášejí soutěže o skvělé ceny! Sledujte Marianne.cz, Facebook a Instagram, aby vám neunikla žádná ze soutěží!   

#JizdaMarianne

Bonusový díl Jízdy Marianne s Nikol Moravcovou najdete zde: JÍZDA MARIANNE s Nikol Moravcovou: BONUS