Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Práce snů! Hodnoťte se svým domácím mazlíčkem kvalitu hotelů

Hledáte práci? Co kdybychom vám řekli, že za svého kolegu můžete mít domácího mazlíčka? Vytvořte se svým psem nebo kočkou "dream team" a vyrazte testovat kvalitu hotelů, které jsou určeny nejen pro lidi, ale také pro jejich čtyřnohé kamarády. Práce je to více než lákavá!

S příchodem domácího mazlíčka do domácnosti se mění zajeté pořádky. Kromě pravidelného venčení a hraní, musíte do svého denního harmonogramu zakomponovat také přípravu stravy nebo úklid počůraných novin. Zároveň už nemůžete ze dne na den odjet na spontánní výlet či dovolenou. A právě poslední zmíněný bod se stal pro mnoho hotelů inspirací k tomu, aby za své hosty považovaly nejen lidi, ale také jejich čtyřnohé přátele. Ano, nabídka pet friendly hotelů rychle roste a s ní i poptávka po člověku, který se svým domácím mazlíčkem bude tyto hotely testovat. 

Info ikona
Pes

Bez mazlíčka ani ránu

Smutný kukuč, prosba v očích, vytí i stesk. Pokud jste někdy opouštěli, byť na týden, domácího mazlíčka, pak pravděpodobně víte, že loučení nebylo snadné. Není tedy divu, že čím dál tím více hotelů se zaměřuje i na zvířecí klientelu. Bohužel, všechna ubytovací zařízení nejsou pro čtyřnohé miláčky vhodná, a tak se server Hotels.com rozhodl vytvořit tým recenzentů, kteří budou "pet friendly" hotely testovat. Společnost Hotels ve svém prohlášení vysvětlila, že najme tři domácí mazlíčky a jejich majitele, kteří v rámci Creature Critic team obdrží ubytování na 10 nocí. Dobrou zprávou je, že nabídka není určena pouze pro pejsky a jejich majitele. "Doporučujeme domácím mazlíčkům (a jejich rodičům), aby se přihlásili do programu v případě, že mají chuť žít hotelovým životem, a především se vejdou do hotelového pokoje. Omlouváme se koním," zní v oficiálním inzerátu. 

Mohlo by se vám líbit

Kočkománie! Která celebrita má nejroztomilejší kočku?

elle.cz

Jak se přihlásit do výběrového řízení?

Toužíte strávit se svým domácím mazlíčkem deset dnů v hotelu? Je vaše oko kritika připraveno prošmejdit hotelový pokoj a zjistit, zda je vhodný pro němou tvář? A dokážete poznat, jestli je s hotelovými službami spokojený i váš čtyřnohý kamarád? Pokud jste alespoň na dvě otázky odpověděli ano, pak na nic nečekejte a rychle se přihlaste do výběrového řízení. Podání přihlášky probíhá skrze Twitter a Instagram, přičemž stačí na vámi vybranou sociální síť nahrát fotografii domácího mazlíčka, přidat popis, proč právě vy dva byste měli získat tuto práci, označit a sledovat @hotelsdotcom a na závěr přidat hashtag #CreatureCritics. Pozor, čas kvapí, a tak nezapomeňte přihlášku podat do 9. října 2020. 

ČTĚTE TAKÉ: Roztomilost sama aneb Sledujte psí influencery

Související články

Zábava

<span>Kam v květnu vyrazit s rodinou za kulturou? Přinášíme 5 tipů na nejlepší akce</span>

Kam v květnu vyrazit s rodinou za kulturou? Přinášíme 5 tipů na nejlepší akce

Zábava

<span>KVÍZ: Jak by se vám vedlo v opakovacím testu z dějepisu pro 6. ročník ZŠ?</span>

KVÍZ: Jak by se vám vedlo v opakovacím testu z dějepisu pro 6. ročník ZŠ?

Zábava

<span>Láska v květnu: Exkluzivní měsíční výklad z karet pro všechna znamení zvěrokruhu</span>

Láska v květnu: Exkluzivní měsíční výklad z karet pro všechna znamení zvěrokruhu

Zábava

<span>Kvíz: Jaro je tady a s ním i jarní květiny. Poznáte je všechny podle obrázku?</span>

Kvíz: Jaro je tady a s ním i jarní květiny. Poznáte je všechny podle obrázku?