Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

SOUTĚŽE OÁZA MARIANNE

Marianne připravila pro návštěvníky eventu PRAGUE GRAND PRIX 9. 9. Na Václavském náměstí speciální zónu, ve které budou moci zájemci vyzkoušet diagnostiku pleti či plosky nohou, naučit se, jak si ze starého trička vyrobit nové a mnohem hezčí, dát si skvělý čaj, posedět na udržitelném nábytku a NAVÍC si zasoutěžit o hezké ceny. Ale především se u toho dobře bavit.

Anonymous | 2. 09. 2017

Co na vás v Oáze Marianne (plánek najdete na konci článku) bude čekat:

  • Kosmetický koutek YVES ROCHER

Poznejte rostlinný svět Yves Rocher na vlastní kůži a dopřejte si opravdové hýčkání pleti. Navštivte zelenou zónu a svěřte se do rukou zkušených kosmetických poradkyň.

Poradí vám, jak se nejlépe starat o vaši pleť a doporučím vhodnou péči. Nabídnou vám zdarma novinku - diagnostiku pleti speciálním přístrojem a vyzkoušet si budete moci také poslední trendy v líčení. A abyste si účinků rostlinné kosmetiky mohly užívat i po skončení akce, čeká na vás malý dárek. Více info o YVES ROCHER najdete na www.yves-rocher.cz.

Yves Rocher

 

  • Podoskop

Prezident České podologické společnosti a ředitel Centra péče o nohy a tělo Jaroslav Fešar, který se již 20 let věnuje svému oboru, vám provede diagnózu plosky nohou, ukáže její nedostatky a poradí jak pracovat na jejich odstranění. Více informací na www.vasenohy.cz.

a
Jaroslav Fešar, podolog

 

  • Upcyclingový workshop 

Mariana Tutschová je mladá a nadějná ilustrátorka, absolventka grafického designu na Fakultě umění a designu v Ústí nad Labem. V roce 2014 získala ocenění v soutěži Národní cena za studentský design a v loňském roce měla úspěch v soutěži ta-pe-ty.cz.

Mariana bude využívat všechny možné barvy, spreje, korálky, nitě, nůžky a další pomůcky, se kterými spolu vytvoříte z trička Marianne váš originální kousek. A NAVÍC MŮŽETE SE SVÝM TRIČKEM SOUTĚŽIT O ZAJÍMAVÉ CENY!!! Více informací o Marianě najdete na www.behance.net/Mariany.

a
Mariana Tutschová,  ilustrátorka

 

  • CHILL OUT ZÓNA 

V Marianne jsme nadšenými fanoušky udržitelnosti a proto jsme se na počátku roku spojili se dvěma talentovanými českými designéry udržitelného nábytku. 

Krásná majitelka značky LIV Linda Vrňáková do svého severského stylu zanesla element regeneračních účinků. Výplní jejich unikátních křesel nebo podložek jsou totiž míčky, které jsou vyrobeny speciální techologií a slouží primárně k takzvanému míčkování. Tedy fyzioterapeutické metodě, původem z ČR, ve níž se využívá komprese akupresurních bodů. Nyní se nejvíce soustředí na produkty vyrobené na míru. Více o LIV na www.lindavrnakova.com. 

a

Dobu kartonovou odstartovali další talenti českého designu Vojtěch Beránek &co. se značkou KARTOONS. Základem nábytku, osvětlení i bytových doplňků je recyklovaná papírová lepenka. Používají vysoce jakostní karton, který vrství a vrstvíme, až dosáhnou obdivuhodné pevnosti. V roce 2013 zvítězili v soutěži ROZJEZDY ROKU a v roce 2017 získali už podruhé ocenění na Czech Design Weeku za nejlepší instalaci. Z kartonu umí vyrobit prakticky cokoli. Pro Marianne to byl konferenční stolek. Více informací na www.kartoons.cz

a

Pokud jste čajovým fanouškem a zároveň máte rádi, když věci vypadají reprezentativně, určitě sáhněte po čajové značce CCHA. Ruční sběr a příprava zaručují dokonalou symbiózu kvality, čistoty a dokonalosti. Pečlivý výběr nejlepších ingrediencí, většinou v bio kvalitě, se promítá do každé varianty čajů a směsí složených z čajů, bylin, koření či květů. Sáčky jsou šité ručně. Více na www.cchatea.com .

a
  • Koutek SOS dětských vesniček 

Mysleme i na ty, kteří v životě nemají tolik štěstí jako my a neumí si sami poradit. Koupí hrnku od OXALISu přispějete částkou, která pomůže maminkám a dětem v nouzi.

a
  • SOUTĚŽE!!! 

Připravili jsme pro vás v OÁZE soutěže, u kterých se něco naučíte, pobavíte a zároveň si můžete kromě trička, časopisu a nových zážitků odnést pěknou výhru: 

・5 x kosmetický balíček od YVES ROCHER,
Yves Rocher

・ služby od CENTRA PÉČE O NOHY A TĚLO

・ 3 x baťoh značky BAAGL
Baagl

・ 5 balíčků značky CCHA
Ccha

 

SLEDUJTE TENTO ČLÁNEK, BUDE SE BĚHEM TÝDNE TROŠKU MĚNIT A VY SE DOZVÍTE JEŠTĚ VÍCE!

PS: PRO TY, KTEŘÍ NEMŮŽOU NIKDE SEHNAT AKTUÁLNÍ VYDÁNÍ MARIANNE S KUPONY, JSME PŘIPRAVILI ZÁLOŽNÍ VARIANTU A BUDEME JEJ V OÁZE PRODÁVAT.

 

Soutěž o hodnotné ceny

  1. KUPTE SI MAGAZÍN BĚHEJ S NÁMI+TRIČKO MARIANNE+ MARIANNE JEN ZA 70 KČ
  2. VYKOUZLETE Z TRIČKA JEDINEČNÝ KOUSEK
  3. VYFOŤTE TRIČKO A MAGAZÍN BĚHEJ S NÁMI
  4. SLEDUJTE @MARIANNEMAGAZINE
  5. PŘIDEJTE #MOJETRICKOMARIANNE A @MARIANNEMAGAZINE
  6. MŮŽETE VYHRÁT MNOHO KRÁSNÝCH CEN
  7. SOUTĚŽ TRVÁ OD 9.9. DO 15.9.

 

Další soutěž o 10 ročních předplatných časopisu Marianne

  1. VYFOŤTE SE V RÁMU MARIANNE V OÁZE
  2. DEJTE POST NA SVŮJ INSTAGRAM
  3. SLEDUJTE @MARIANNEMAGAZINE
  4. PŘIDEJTE #VESELATITULKAMARIANNE A @MARIANNEMAGAZINE
  5. 10 NEJLEPŠÍCH OCENÍME PŘEDPLATNÝM
  6. SOUTĚŽ TRVÁ OD 9.9. DO 15.9. 

Výherkyně soutěže o startovné na Prague Grand Prix naleznete zde: SOUTĚŽ MARIANNE: Výherkyně