Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Rodina a děti

Získejte čas pro svou rodinu, kariéru i pro sebe

Info ikona
HomeStaff

Představte si, že přijdete domů z práce, všude je naklizeno, na plotně voní večeře, děti mají hotové domácí úkoly, a tak se díky tomu můžete společně věnovat zábavnějšímu programu. Zní to jako sen? Proměňte ho ve skutečnost a najměte si hospodyni!

Promotion | 4. 08. 2020

Karolína Ašerová má velkou rodinu se čtyřmi dětmi a třemi psy. Páté dítě je na cestě. Určitý čas se stejně jako většina žen snažila postarat o celou domácnost sama, z čehož byla pochopitelně hodně unavená. Neměla žádný prostor pro sebe, seberealizaci v práci ani čas víc se věnovat jednotlivým dětem. A tak začala hledat východisko. „Pán na výpomoc na zahradě, paní na úklid, na hlídání… Zaplatit všechny stálo dost peněz a výsledek nebyl ani tak přesvědčivý, protože jsem je stejně musela jednotlivě koordinovat. Pak jsem jednoho dne objevila článek o filipínské pomocnici v domácnosti a rozhodla se to zkusit,“ uvádí Karolína, která z hospodyně byla nadšená. Najednou bylo doma uklizeno, uvařeno a ona se tak mohla věnovat dětem i sobě.

Celá tato situace ji vnukla nápad na vlastní společnost. Firma HomeStaff nabízí vyškolené pečovatelky a pomocnice do domácnosti, a to nejen z Čech, ale i z Filipín, východní Evropy a ze zbytku světa. Pomohou vám například pohlídat děti, vyzvedávat je z kroužků, uvařit, uklidit i zajistit nákupy. Vše se odvíjí od priorit a požadavků zákazníka. Díky individuálnímu přístupu při výběru se hospodyně často stanou právoplatnými členkami domácnosti.

HomeStaff PR
Zdroj: HomeStaff

Profesionální přístup na prvním místě

Všechny pečovatelky a hospodyně jsou pravidelně proškolovány. Každý zaměstnanec nejdříve musí projít vstupním školením, kde se kromě etického kodexu naučí to, jak se starat o domácnost, jak nejlépe nakládat s daným časem, organizovat úložné prostory i například to, jak udržovat bazén. Dále se pravidelně účastní seminářů, kde se školí v nových trendech úklidu a vybavení domácností.

Péče i o seniory

Řada rodin nechce stárnoucí rodiče nechávat v centrech pro seniory nebo tam zkrátka nemají místo. Pečovatelky z HomeStaff seniorům pomůžou s běžnými činnostmi, uklidí, uvaří, doprovodí je třeba na poštu či k lékaři. „Máme například klienta, který pracuje v realitní kanceláři a jeho práce je časově velmi náročná. Má doma částečně invalidního tatínka, a tak pro něj využil služeb pečovatelky. Ta si s ním povídá, chodí na procházky do nedalekého parku a pán doslova před očima ožil,“ popisuje majitelka firmy.

Pokud už tedy nechcete dělit svůj drahocený čas mezi úklid, vaření a rodinu, svěřte péči o domácnost profesionálům z HomeStaff!