Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Zoufalá manželka prodává svou luxusní vilu v LA

Rok 2018 je pro herečku Evu Longoriu zlomový. Minulý týden přivedla na svět prvního potomka, Santiaga Enriqe Bastona. Ještě předtím se ale vystěhovala ze svého hollywoodského sídla, které nyní prodává za necelé čtyři miliony dolarů. Jste zvědaví, jak to u ní doma vypadá?

Karolína Peřinová | 25. 06. 2018

Honosná vila, kterou herečka v roce 2006 koupila za 3,6 milionů dolarů, má šest ložnic a devět koupelen. V hlavní ložnici se nachází krb a sen snad každé ženy – obrovs šatna. A to dokonce hned dvě! K ložnici patří koupelna s plynový krbem, masážní vanou a parní sprchou.

V přízemí je obývací pokoj propojen s jídelnou, kde jsou další dva krby. Dále je zde prostorná kuchyň, posilovna, kancelář a vinný sklípek (naše nejoblíbenější část domu).

Nový majitel zde jistě ocení bazén a spa. Nechybí ani terasa s venkovní kuchyní a grilem, která nabízí krásný výhled na hory. Dalo by se říct, že když se chcete pobavit, nemusíte vytáhnout paty z domu. Stačí si udělat popcorn v mikrovlnce a sejít do přízemí, kde je privátní kino.

Eva Longoria dále vlastní vilu v Beverly Hills, rezidenci v Malibu a nemovitost v Texasu. Nemusíme mít tedy strach, že po prodeji vily v Hollywoodu, by se z ní stala bezdomovkyně.

Luxusní vila Evy Longorie