Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Dům

Zařídili si úsporné ale útulné bydlení: Jak mladá rodina v Českých Budějovicích spojila luxus na míru s cenově dostupným nábytkem

Rodinnému domu u Českých Budějovic dominují přírodní prvky a zařízený je v jednoduchém stylu přesně tak, aby byl maximálně praktický pro mladou rodinu.

Terezie Benoni | 14. 05. 2024

Novostavba rodinného domu nedaleko Českých Budějovic je navržena v tlumených barvách s důrazem na přírodní prvky a materiály. „Hlavní obytnou místnost tvoří velkorysý obývací pokoj spojený s kuchyní a jídelnou, odkud je rozhled do okolní krajiny. Návrh kombinuje nábytek vyráběný na míru a levnější kousky dostupné v obchodech,“ popisuje designérka Bára Baštová, které dostala za úkol interiér moderního domu navrhnout. Minimalisticky pojatý interiér zútulňuje především dřevo, kožešiny a přírodní materiály. Nechybí ani pokojové rostliny, které každému domu zaručí svěží atmosféru.  

Galerie: Dům pro mladou rodinu
Marianne je i na socialních sítích: Rozhovory s osobnostmi

Čtěte také: Herečka Andrea Růžičková a její cesta z města na klidný venkov

Místo pro život. Tak říká oblíbená herečka svému venkovskému ráji, který si s manželem pořídila. Kamenný dům původem ze šestnáctého století částečně opravili vlastníma rukama.
Zdroj článku

Související články

Dům
Před a po: Původní zchátralá vilka se po rekonstrukci proměnila v elegantní rodinné sídlo

Před a po: Původní zchátralá vilka se po rekonstrukci proměnila v elegantní rodinné sídlo

Dům
Z kamenné zříceniny vznikla tadiční selská chata

Z kamenné zříceniny vznikla tadiční selská chata

Dům
Typický slovenský dům ve tvaru kostky v původním neutěšeném stavu s hospodářským dvorem proměnili v bydlení pro mladou rodinu

Typický slovenský dům ve tvaru kostky v původním neutěšeném stavu s hospodářským dvorem proměnili v bydlení pro mladou rodinu

Dům
Vilu postavili holýma rukama: Podařilo se jim vytvořit dokonalé místo pro odpočinek a relaxaci

Vilu postavili holýma rukama: Podařilo se jim vytvořit dokonalé místo pro odpočinek a relaxaci