Přejít k hlavnímu obsahu
Promotion
Promotion
Promotion
Byt

Podkrovní byt zalitý sluncem ve světlých a zemitých tónech

Info ikona
Podkrovní byt zalitý sluncem ve světlých a zemitých tónech

Tento nově zrekonstruovaný stockholmský byt je vskutku pohádkový. Nechybí vzdušné otevřené společné prostory, veliká slunná terasa, ale také ložnice poskytující potřebný klid a soukromí.

Promotion
Promotion
Terezie Benoni | 2. 09. 2021

Velkorysý byt se nachází ve dvou patrech ve staré zástavbě nedaleko centra hlavního města Švédska. Byt má téměř sto šedesát metrů čtverečních, je zde 5 menších ložnic, veliké společné prostory, a především terasa s okouzlujícím výhledem. Zárukou vzdušného prostoru je dostatečné množství úložného nábytku a jeho vhodné umístění. V tomto bytě jsou veliké šatní skříně už ve vstupní hale. Díky jejich velkorysému objemu si jednotlivé místnosti vystačily pouze s komodami a menšími skříněmi.

Minimalismus a kožešiny

Hlavní obytný prostor je v prvním patře bytu a je zde obývací pokoj, jídelna a kuchyně. Celý interiér je laděný do světlých tónů od smetanové po béžovou. Téměř po celé šíři bytu jsou krásná dobová okna a za nimi veliká terasa. Protože je vskutku prostorná, je zde kromě posezení také gril a pohovka. Otevřená kuchyně je řešená minimalisticky, světlé skříňky doplňuje dřevěný jídelní nábytek.V prvním patře je ještě zrekonstruovaná koupelna a ložnice, která slouží především jako pokoj pro hosty. Nechybí zde potřebná skříň, ale také praktický pracovní kout. Do podkroví vejdete po velkém schodišti, které je široké a má příjemný sklon, takže se rodiče nemusí bát, když se na něj vydají menší děti. Jsou zde rovnou čtyři menší ložnice. Jeden z dětských pokojů má modrou výmalbu, druhý zase pruhované tapety. Poslední pokoj zatím rodině slouží jako místnost pro odkládání věcí.

 

Promotion
Promotion
Promotion
Promotion
Promotion
Promotion