„Budova byla stará a zřícená, porostlá džunglí a plná netopýrů a jejich výkalů. A to pro nás byla výzva,“ popisuje česká šéfkuchařka Kamila Chadim alias KAMU své začátky na Kostarice, kde po letech cestování s manželem na chvíli zapustili kořeny.
„Budova byla stará a zřícená, porostlá džunglí a plná netopýrů a jejich výkalů. A to pro nás byla výzva,“ popisuje česká šéfkuchařka Kamila Chadim alias KAMU své začátky na Kostarice, kde po letech cestování s manželem na chvíli zapustili kořeny.
„Budova byla stará a zřícená, porostlá džunglí a plná netopýrů a jejich výkalů. A to pro nás byla výzva,“ popisuje česká šéfkuchařka Kamila Chadim alias KAMU své začátky na Kostarice, kde po letech cestování s manželem na chvíli zapustili kořeny.
„Budova byla stará a zřícená, porostlá džunglí a plná netopýrů a jejich výkalů. A to pro nás byla výzva,“ popisuje česká šéfkuchařka Kamila Chadim alias KAMU své začátky na Kostarice, kde po letech cestování s manželem na chvíli zapustili kořeny.
„Budova byla stará a zřícená, porostlá džunglí a plná netopýrů a jejich výkalů. A to pro nás byla výzva,“ popisuje česká šéfkuchařka Kamila Chadim alias KAMU své začátky na Kostarice, kde po letech cestování s manželem na chvíli zapustili kořeny.
„Budova byla stará a zřícená, porostlá džunglí a plná netopýrů a jejich výkalů. A to pro nás byla výzva,“ popisuje česká šéfkuchařka Kamila Chadim alias KAMU své začátky na Kostarice, kde po letech cestování s manželem na chvíli zapustili kořeny.
„Budova byla stará a zřícená, porostlá džunglí a plná netopýrů a jejich výkalů. A to pro nás byla výzva,“ popisuje česká šéfkuchařka Kamila Chadim alias KAMU své začátky na Kostarice, kde po letech cestování s manželem na chvíli zapustili kořeny.
„Budova byla stará a zřícená, porostlá džunglí a plná netopýrů a jejich výkalů. A to pro nás byla výzva,“ popisuje česká šéfkuchařka Kamila Chadim alias KAMU své začátky na Kostarice, kde po letech cestování s manželem na chvíli zapustili kořeny.
„Budova byla stará a zřícená, porostlá džunglí a plná netopýrů a jejich výkalů. A to pro nás byla výzva,“ popisuje česká šéfkuchařka Kamila Chadim alias KAMU své začátky na Kostarice, kde po letech cestování s manželem na chvíli zapustili kořeny.
„Budova byla stará a zřícená, porostlá džunglí a plná netopýrů a jejich výkalů. A to pro nás byla výzva,“ popisuje česká šéfkuchařka Kamila Chadim alias KAMU své začátky na Kostarice, kde po letech cestování s manželem na chvíli zapustili kořeny.
„Budova byla stará a zřícená, porostlá džunglí a plná netopýrů a jejich výkalů. A to pro nás byla výzva,“ popisuje česká šéfkuchařka Kamila Chadim alias KAMU své začátky na Kostarice, kde po letech cestování s manželem na chvíli zapustili kořeny.
„Budova byla stará a zřícená, porostlá džunglí a plná netopýrů a jejich výkalů. A to pro nás byla výzva,“ popisuje česká šéfkuchařka Kamila Chadim alias KAMU své začátky na Kostarice, kde po letech cestování s manželem na chvíli zapustili kořeny.
„Budova byla stará a zřícená, porostlá džunglí a plná netopýrů a jejich výkalů. A to pro nás byla výzva,“ popisuje česká šéfkuchařka Kamila Chadim alias KAMU své začátky na Kostarice, kde po letech cestování s manželem na chvíli zapustili kořeny.
„Budova byla stará a zřícená, porostlá džunglí a plná netopýrů a jejich výkalů. A to pro nás byla výzva,“ popisuje česká šéfkuchařka Kamila Chadim alias KAMU své začátky na Kostarice, kde po letech cestování s manželem na chvíli zapustili kořeny.
„Budova byla stará a zřícená, porostlá džunglí a plná netopýrů a jejich výkalů. A to pro nás byla výzva,“ popisuje česká šéfkuchařka Kamila Chadim alias KAMU své začátky na Kostarice, kde po letech cestování s manželem na chvíli zapustili kořeny.
„Budova byla stará a zřícená, porostlá džunglí a plná netopýrů a jejich výkalů. A to pro nás byla výzva,“ popisuje česká šéfkuchařka Kamila Chadim alias KAMU své začátky na Kostarice, kde po letech cestování s manželem na chvíli zapustili kořeny.
„Budova byla stará a zřícená, porostlá džunglí a plná netopýrů a jejich výkalů. A to pro nás byla výzva,“ popisuje česká šéfkuchařka Kamila Chadim alias KAMU své začátky na Kostarice, kde po letech cestování s manželem na chvíli zapustili kořeny.
„Budova byla stará a zřícená, porostlá džunglí a plná netopýrů a jejich výkalů. A to pro nás byla výzva,“ popisuje česká šéfkuchařka Kamila Chadim alias KAMU své začátky na Kostarice, kde po letech cestování s manželem na chvíli zapustili kořeny.
„Budova byla stará a zřícená, porostlá džunglí a plná netopýrů a jejich výkalů. A to pro nás byla výzva,“ popisuje česká šéfkuchařka Kamila Chadim alias KAMU své začátky na Kostarice, kde po letech cestování s manželem na chvíli zapustili kořeny.
„Budova byla stará a zřícená, porostlá džunglí a plná netopýrů a jejich výkalů. A to pro nás byla výzva,“ popisuje česká šéfkuchařka Kamila Chadim alias KAMU své začátky na Kostarice, kde po letech cestování s manželem na chvíli zapustili kořeny.
„Budova byla stará a zřícená, porostlá džunglí a plná netopýrů a jejich výkalů. A to pro nás byla výzva,“ popisuje česká šéfkuchařka Kamila Chadim alias KAMU své začátky na Kostarice, kde po letech cestování s manželem na chvíli zapustili kořeny.
„Budova byla stará a zřícená, porostlá džunglí a plná netopýrů a jejich výkalů. A to pro nás byla výzva,“ popisuje česká šéfkuchařka Kamila Chadim alias KAMU své začátky na Kostarice, kde po letech cestování s manželem na chvíli zapustili kořeny.
„Budova byla stará a zřícená, porostlá džunglí a plná netopýrů a jejich výkalů. A to pro nás byla výzva,“ popisuje česká šéfkuchařka Kamila Chadim alias KAMU své začátky na Kostarice, kde po letech cestování s manželem na chvíli zapustili kořeny.
„Budova byla stará a zřícená, porostlá džunglí a plná netopýrů a jejich výkalů. A to pro nás byla výzva,“ popisuje česká šéfkuchařka Kamila Chadim alias KAMU své začátky na Kostarice, kde po letech cestování s manželem na chvíli zapustili kořeny.
Prohlédněte si další galerie
- Vánoční inspirace pro každého. Vyrobte si vlastní adventní kalendář. Osobní, originální a přinášející radost
- Nádech a výdech: Užijte si letos advent v pomalejším rytmu a nenechte se strhnout vánočním šílenstvím
- Kuchyň slovenské celebrity je místem klidu, kde se cítí nejlépe
- Samet, kamínky i transparentní košile. Co oblékat na večírky, když nemáte ráda flitry?
- Kategorie Marianne bydlení
79 Kč
79 Kč
84 Kč