Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

5 nejlepších lázní s lyžováním ve Francii a Švýcarsku

Zalyžovat si na skvělých sjezdovkách a pak si dát masáž, wellness nebo zajít na jógu? To všechno nabízí těchto pět luxusních hotelů s lázněmi ve Francii a Švýcarsku.

Eliška Vrbová | 24. 11. 2018

Hôtel les Barmes de l'Ours, Val-d'Isère, Francie

Hotel Les Barmes de l'Ours, jeden z nejluxusnějších hotelů ve Val-d'Isère, nabízí nejen wellness, ale také různé kúry na obličej i tělo s kosmetikou Valmont. Báječně si odpočinete i ve venkovním vyhřívaném bazénu či turecké lázni hammam. Pokud máte radši aktivní odpočinek, musíte vyzkoušet jejich novou posilovnu. Val-d'Isère leží v údolí Tarentaise, kde se nachází největší počet lyžařských středisek na světě.

Le Spa de L’Apogée, Courchevel, Francie

L'Apogée je luxusní lyžařský hotel, kde máte k dispozici úplně všechno, co potřebujete, když vyrazíte na svah a pak z něj přijdete rozlámaná zpět. Větrem ošlehaná a suchá pleť si zaslouží různé revitalizační masky, tělo zase masáže a lázeňské kúry. Courchevel je jedno z největších lyžaských středisek na světě, pokud tedy sjezdovému lyžování holdujete ve větším měřítku, je to ta pravá volba.

Tschuggen Grand Hotel, Arosa, Švýcarsko

Do tohoto švýcarského hotelu zavítala i Kate, vévodkyně z Cambridge. Přijela sem na svatbu své kamarádky a protože byla v té době těhotná, potřebovala mít to největší pohodlí. Venkovní bazén, jóga a spoustu masáží, procedur, obličejových i dalších kúr, to všechno na vás v Tschuggen Grand Hotelu, jednom z nejlépe hodnocených hotelů ve Švýcarsku, čeká. Když se zrovna nevydáte na svah, máte i tak o zábavu postaráno. 

Givenchy Spa Mirador, Švýcarsko

Dokonalý relax s výhledem na Alpy a Ženevské jezero zažijete v panoramatickém bazénu v lázních Givenchy v hotelu Mirador. Toto místo v oblasti Chardonne je skvělou kombinací klidu a ticha. Po lyžování si můžete zajít na masáž pro uvolnění svalů nebo zbavení se stresu. Sauna, hammam a posilovna už jsou samozřejmostí.

Le Grand Bellevue, Gstaad, Švýcarsko

Jméno Le Grand k tomuto resortu ve vesnici Gstaad v bernském kantonu sedí, rozkládá se totiž na 3000 metrech čtverečních. Nedávno prostory prošly rekonstrukcí, aby se sem mohly zařadit i kuriozity v podobě infrasauny, bylinné sauny a ledové fontány. Jóga a pilates vám pomohou se uvolnit po dni stráveném na svahu.

Související články

Zábava

<span>Kam v květnu vyrazit s rodinou za kulturou? Přinášíme 5 tipů na nejlepší akce</span>

Kam v květnu vyrazit s rodinou za kulturou? Přinášíme 5 tipů na nejlepší akce

Zábava

<span>KVÍZ: Jak by se vám vedlo v opakovacím testu z dějepisu pro 6. ročník ZŠ?</span>

KVÍZ: Jak by se vám vedlo v opakovacím testu z dějepisu pro 6. ročník ZŠ?

Zábava

<span>Láska v květnu: Exkluzivní měsíční výklad z karet pro všechna znamení zvěrokruhu</span>

Láska v květnu: Exkluzivní měsíční výklad z karet pro všechna znamení zvěrokruhu

Zábava

<span>Kvíz: Jaro je tady a s ním i jarní květiny. Poznáte je všechny podle obrázku?</span>

Kvíz: Jaro je tady a s ním i jarní květiny. Poznáte je všechny podle obrázku?