Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Titulní píseň k nové bondovce složila osmnáctiletá Billie Eilish! Poslechněte si výsledek

Info ikona

Americká zpěvačka Billie Eilish se stala nejmladší interpretkou titulní písně k „bondovce“.

Náctiletí ji zbožňují, rodiče jí přicházejí na chuť a odborná veřejnost žasne nad jejím talentem. Americká zpěvačka a skladatelka Billie Eilish už několikrát dokázala, že není žádnou „teenage hvězdičkou“, která by brzy pohasla. Naopak zpěvačka svými výkony čím dál tím více oslňuje, a tak není divu, že se stala nejmladší interpretkou titulní písně k novému dílu Jamese Bonda. Na písničce No Time To Die spolupracovala se svým bratrem Finneasem O'Connellem a za orchestrálním aranžmá stojí Hanz Zimmer a Matt Dunkey.

Billie Eilish novou písničku No Time To Die nazpívala „po svém“ – tedy tlumeným hlasem, který písni dodává na melancholii a dramatičnosti. „Napsat titulní píseň k Bondovi je asi největší metou, jaké muzikant a skladatel může dosáhnout. Myslím, že jsme se snažili složit píseň k bondovce celý náš život,“ řekla Billie. Navíc zpěvačka dodala, že podílet se na hudbě k tomuto snímku, je pro ni neuvěřitelná čest.

Vypadá to, že Billie Eilish má úspěšné období. Jenom tři dny po zveřejnění měla píseň No Time To Die přes 20 milionů zhlédnutí. Největší popularity ale zřejmě dosáhne na začátku dubna 2020, kdy nový James Bond vstoupí do kin. 

Líbí se vám písnička No Time To Die? A těšíte se na novou bondovku?

ČTĚTE TAKÉ: 5 francouzských filmových ikon a jejich stejně krásné dcery