Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Snídaně, kterou si zamiluje celá rodina!

Info ikona
Cheerios

Jak docílit správně vyvážené snídaně, jejíž příprava vám zabere minimum času? Máme recept!

Promotion | 5. 10. 2020

Už před pár lety se rozmohl trend ovesných kaší. Není divu, vždyť jsou výborným zdrojem vlákniny a bílkovin, regulují hladinu cukru v krvi, dodávají tělu energii a v neposlední řadě pomáhají při hubnutí. Jenže taky všichni víme, že příprava takové snídaně zabere spoustu času, musí se dochutit a ne vždy se povede konzistence. Proto jsou tu nové Ovesné Cheerios®, které vám během chvíle pomohou zajistit zdravou vyváženou snídani.

Nové snídaňové cereálie Nestlé Cheerios® se vyznačují kombinací vysokého obsahu celozrnné ovesné mouky a lahodné chuti. Ovesné Cheerios® obsahují 91 % celozrnné ovesné mouky, Ovesné Cheerios® s jablečným pyré a skořicí obsahují 85 % celozrnné ovesné mouky. Jsou bohatým zdrojem vlákniny a obsahují také vitamíny, železo a vápník. Navíc, jsou bez palmového oleje a umělých aromat.

Taky máte pocit, že na zvuku při nalévání mléka do misky plné křupavých cereálií je cosi uklidňujícího? Jako by byly pro sebe stvořeny. A jistým způsobem i opravdu jsou! Pokud totiž do této kombinace přidáte, ovoce a něco k pití, postaráte se o vyváženou snídani.

Skvělé pro růst

Mléko je bohaté na vápník, což je velmi důležité pro děti. Ty ho totiž potřebují pro růst a zdravý vývoj kostí. A přestože děti možná samy od sebe sklenici mléka vypijí, miska cereálií s mlékem je chutným způsobem, jak do jejich jídelníčku dostat mléčné výrobky.

SOUTĚŽ

V následujících týdnech pro vás chystáme několik dalších článků s tipy na zdravé snídaně. Na konci tohoto seriálu se můžete těšit na soutěž, která vám ráno s přípravou jídla pomůže. Bedlivě nás sledujte, ať vám výhra neuteče.