Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zdraví

SOUTĚŽ: Domácí lázně podle Dary Rolins

Chladné dny přímo vybízí k pořádnému odpočinku. Přečtěte si, jak si takový relax představuje Dara Rolins, ambasadorka AVON projektu Beauty by Dara. Navíc můžete všechny její oblíbené produkty vyhrát v soutěži!

Promotion | 8. 11. 2018

Kdy jste si doma naposledy udělala domácí lázně? Napustila vanu, provonila celou místnost krásnou vůní a hýčkala se oblíbenými produkty. Chladné dny jsou pro naši pokožku náročné, proto bychom jí během podzimu a zimy měli věnovat zvýšenou pozornost. Své o tom ví i zpěvačka Dara Rolins "Po každé sprše nebo koupeli si tělo důkladně nakrémuji. Už ve vodě používám produkty, které pokožku nevysušují. Líbí se mi, když se moje pleť leskne, proto používám i různé oleje."

Nejenom o pokožku bychom měli pečovat. V tomto období máme mnohem více času na sebe. Měli bychom ho věnovat činnostem, které nás naplňují, baví a během kterých můžeme načerpat tolik potřebnou energii. Většina žen je základním pilířem, na kterém stojí fungování celé rodiny. Starají se o děti, domácnost a udržují to pověstné teplo domova. Jenže aby mohli dávat, musí také někde brát. Jak říká Dara "Vše začíná u nás. Žena nesmí ztratit sama sebe. Vzdát se svých snů, času, který potřebuje věnovat svým zájmům, přátelům, věcem a aktivitám, které ji činí šťastnou. Jen tak bude spokojeně zářit."

Ani se nanadějeme a máme tu Vánoce, během kterých té energie potřebujeme jednou tolik. Existují vůbec ještě bez stresu? "Vánoce bez stresu? To přece nejde! Ten k vánočním svátkům zcela přirozeně patří. Jde jen o to, zpříjemnit si ten shon a najít si čas i na sebe. A přesně z těchto důvodů existují všechny ty produkty, které si můžeme přidat do relaxační lázně a následně je aplikovat přímo na své tělo. A právě čokoláda uklidňuje ve všech podobách!."

Podívejte se na video, kde vám zpěvačka prozradí, jak si představuje dokonalý odpočinek a na kterých produktech od Avonu si právě "ujíždí".

SOUTĚŽ

Také jste milovnice čokolády? Vyzkoušejte hřejivý rituál s čokoládou, který si dopřává i Dara. Produkty jsou obohaceny o výtažky z kakaa a bambuckého másla, pokožku vyživují a hýčkají. Celou sadu s dalšími skvělými produkty, které si oblíbila i Dara nyní můžete vyhrát v naší soutěži!

Vyplňte formulář a zapojte se do soutěže o 1 z 5 kosmetických balíčků s produkty AVON.

Obsah balíčku:

Jemná koupel s bambuckým máslem a kakaem, 400 ml

Vyživující tělový peeling s bambuckým máslem a hnědým cukrem, 200 ml

Jemný tělový krém s bambuckým máslem a čokoládou, 200 ml,

Luminata EDP, 50 ml

Tělové mléko Luminata, 150 ml

Řasenka SuperShock Definition, 10 ml

Tekutá rtěnka s matujícím efektem, 7 ml

O co hrajeme?