Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Zajděte si s Martou Kubišovou na Štroodl

První adventní neděle může být váš první krok k lepšímu Já. Navštivte vánonoční Štroodl - den plný hvězdných speakrů a unikátních darů v podobě přednášek plných pokory, lásky a seberozvoje. Soutěžte navíc s Marianne o vstupenky na tuto výjimečnou akci.

Veronika Hong | 29. 11. 2017

Poznat sám sebe je ta nejtěžší věc na světě. Ale věci, které opravdu za něco stojí, jsou vždy těžké. Prvním krokem ke šťastnějšímu životu je sebepoznání. Prvním krokem k sebepoznání je akce, vložená energie, která dá věci do pohybu. Nebojte se, nejste na to sami. Je tu VÁNOČNÍ ŠTROODL a lidé, kteří mají co říct a ví, co prožíváte. Také si tím prošli a dnes vědí, že ta vložená energie, to těžké seznámení se svým pravým Já, se vyplatilo. Chtějí se o to s vámi podělit. Nikdy není pozdě začít v sobě hledat ty správné hodnoty. Navštivte vánoční Štroodl a přesvědčte se sami. Vstupenky na akci můžete zakoupit ZDE.


Kdy: Neděle 3.12. 2017 v 15:00–20:00

KdeCOMO restaurant & cocktail bar, Václavské náměstí 45, 110 00 Praha 

Za kolik: 550 Kč

Exkluzivní hostMarta Kubišová

Hosté: Libor Malý, Bára Rektorová, Doller - Honza EmlerGeorge DoležalMark Dzirasa 

Moderátoři: Lucie Špaková a Zlata Jílková


Zážitek je nejcennější dar

Někdy ty nejlepší a nejdůležitější dárky nepřicházejí v ozdobných krabičkách s mašlí. Nelze se jich dotknout, a přesto se nás dotýkají způsobem, který mění sny ve skutečnost. Darujte proto o Vánocích sen! Tajný sen blízkého člověka, který mu pomůže rozvinout jeho osobnost a potenciál. Chce zhubnout, naučit se něco nového, získat novou dovednost nebo se zbavit nějakého svého strašáka? Sem s tím! #darujsen

Štroodl a DOLLER si pro vás připravili VÁNOČNÍ LIMITOVANOU EDICI "DARUJ SEN" - motivační diář + voucher na akci zaměřující se na sebepoznání formou prožitku Štroodl. Věnovat ji můžete milované osobě a také sobě. Limitovanou edici zakoupíte v La Gallery Novesta za 950 Kč. 

Splnit někomu sen může změnit svět. Možná ne celý svět, ale ten jeho nebo její určitě ano. 

a

Kdo to upekl? 

Štroodl a DOLLER jsou jako brácha a ségra, kteří vám pomáhají na cestě za odvážnějším životem, v němž se uskutečňují všechny vaše sny. Štroodl vám dává moře inspirace a DOLLER nástroj, jak ji přeměnit ve skutečnost.

Více informací na www.doller.cz a www.stroodlprague.com

SOUTĚŽ

Jeden výherce získá dvě vstupenky na vánoční Štroodl. Soutěžní otázka zní:

Jaké je alespoň jedno ze čtyř témat vánočního Štroodlu? 

Odpověď najdete ZDE.

Své odpovědi pište do zpráv na našem Facebooku. Soutěžíme do pátku 1.12. 2017 do 18h. Výherce zveřejníme na Facebooku. 

Pokud nevyhrajete, nezoufejte! Každý soutěžící získá od Marianne slevu 100 Kč na nákup vstupenky na vánoční Štroodl.