Přejít k hlavnímu obsahu
Jídlo

Italský čokoládový tvaroh

Tentokrát přinášíme inspiraci na dobrý letní dezert. České děti se naučí od těch italských, jak chutná tvaroh s čokoládou.

Redakce Marianne | 16. 06. 2013

A věřte, že ani dospělí nepohrdnou. Přitom je to tak jednoduché. Vystačíte si s několika surovinami. Italský čokoládový tvaroh může být nejen dobrou tečkou za obědem, ale i výbornou svačinkou a snídaní.

Co budeme potřebovat

  • 300 g jemného tvarohu, žervé nebo lučiny
  • 100 g oblíbené čokolády
  • kondenzované mléko (slazené, je-li čokoláda hořká)

Jak na to

Promíchejte nebo vrstvěte spolu jemný tvaroh, žervé nebo lučinu a rozpuštěnou čokoládu. Přidejte trochu kondenzovaného mléka, až bude konzistence podle vašich představ.

Doba přípravy: 10 minut

Rozpuštění čokolády: 5 minut

4 porce

Více receptur najdete zde.

Marianne je i na sociálních sítích:

Související články

Proměny
Mysleli, že jen vymění skříň… A pak jim spadly zdi! Tohle 2+kk se proměnilo k nepoznání

Mysleli, že jen vymění skříň… A pak jim spadly zdi! Tohle 2+kk se proměnilo k nepoznání

Byt
Našli jsme byt snů: Pět pokojů, styl a pohodlí pro mladou rodinu

Našli jsme byt snů: Pět pokojů, styl a pohodlí pro mladou rodinu

Poradna
Proměňte balkon v ráj s jednoduchým trikem: Musí mít 7P!

Proměňte balkon v ráj s jednoduchým trikem: Musí mít 7P!

Zahrada
KVÍZ: Kopretina není sedmikráska. Poznáte české květiny, nebo vás příroda nachytá?

KVÍZ: Kopretina není sedmikráska. Poznáte české květiny, nebo vás příroda nachytá?

×
  • Marianne
  • 899 Kč
  • ROČNÍ PŘEDPLATNÉ - MARIANNE + DENTÁLNÍ PÉČE SWISSDENT + DIGI VERZE ZDARMA
  • obrázek magazínu ROČNÍ PŘEDPLATNÉ - MARIANNE + DENTÁLNÍ PÉČE SWISSDENT + DIGI VERZE ZDARMA
  • Předplatit