Přejít k hlavnímu obsahu
Jídlo

NEDĚLNÍ OSVĚŽENÍ: Malinovo-rybízový sorbet s mátou

Máte maliny a červený rybíz ze zahrádky a už nevíte, co s nimi? Máme pro vás jeden osvěžující tip!

Ivona Šouralová | 24. 07. 2016
POTŘEBUJETE:
 
300 g malin
150 g červeného rybízu
2 bílky
100 g přírodního cukru krupice 
 
1. Maliny s rybízem rozmixujte na kaši. Dejte ji do kovové misky a vložte do mrazáku asi na dvě hodiny. 
 
2. Pak vyšlehejte bílky s cukrem dotuha a nasekejte mátu nadrobno. Vyndejte z mrazáku částečně ztuhlou ovocnou kaši a vmíchejte do ní vyšlehaný sníh a mátu. Dejte znovu důkladně zmrazit. 
 
Recept pochází z kuchařky Jezte česky Jany Vašákové a Zdeny Skokan Němcové. Společně s dalšími recepty na zmrzliny ho najdete také v letošním speciálu Marianne We Love Food.
 
 
Marianne je i na sociálních sítích:

Související články

Zábava
5 důvodů, proč si přečíst lednovou Marianne

5 důvodů, proč si přečíst lednovou Marianne

Zábava
Kvíz: Znáte hlavní města asijských států? Otestujte se v zeměpisném kvízu

Kvíz: Znáte hlavní města asijských států? Otestujte se v zeměpisném kvízu

Dům
Na místě staré stodoly stojí nový dům: Moderní bydlení s původním kouzlem

Na místě staré stodoly stojí nový dům: Moderní bydlení s původním kouzlem

Životní styl
Jak důležitý je milostný život ve vztahu? Víme, jak často se mu ideálně věnovat

Jak důležitý je milostný život ve vztahu? Víme, jak často se mu ideálně věnovat

×
  • Marianne
  • 899 Kč
  • ROČNÍ PŘEDPLATNÉ MARIANNE + SKINPERFECT PRIMER + DIGI VERZE ZDARMA
  • obrázek magazínu ROČNÍ PŘEDPLATNÉ MARIANNE + SKINPERFECT PRIMER + DIGI VERZE ZDARMA
  • Předplatit