Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

BEAUTY REDAKTORKA TESTUJE: Skandinávský hit v prášku, který umí zázraky!

Kolagenové přípravky jsou už nějakou dobu na vrcholu slávy, ale ne všechny bohužel fungují. Jakou variantu zvolit, aby byly výsledky viditelné a trvalé? Já se vrhnu na testování hydrolyzovaného kolagenu od Oslo Skin Lab. Už jste o něm slyšely?

Promotion | 29. 04. 2019

První informace, na kterou nejpíš narazíte, jakmile si vyhledáte "kolagen" bude znít nějak takhle: "Kolagen je nejčastěji se vyskytující bílkovinou v našem těle. Jeho množství ale už od 25.- 30. roku života začíná klesat a nový kolagen se zároveň vytváří pomaleji." Otřepaná věta, kterou mnohé z nás četly už několikrát, je bohužel zatraceně pravdivá.

sdjjskdfjks

S klesajícím množstvím kolagenu ztrácí pokožka svou odolnost a začíná se hůře vyrovnávat se slunečními paprsky, nekvalitní stravou, kouřením, špatným a nedostatečným čištěním a dalšími negativními vlivy. Nedostatek kolagenu se projevuje stárnutím pokožky, vznikem vrásek, problémy s klouby nebo třepením nehtů. 

hjjhkjh

Rozhodla jsem se vyzkoušet internetový hit v podobě doplňku stravy, norský hydrolyzovaný kolagen The Solution™ v prášku. Jeho výhody?

Je bez vůně, bez zápachu a balený v jednotlivých sáčcích, což je ideální i na cesty. Můžete ho zamíchat do nápoje - studeného i horkého, přimíchat do ovesné kaše, smoothie, jogurtu. Fantazii se meze nekladou!

Navíc byl tento produkt nominován v rámci Danish Beauty Awards 2019 v sekci Inner Beauty.

jkjk

Viditelné výsledky byste měly vidět už po osmi týdnech pravidelného užívání* a ideálně kolagen ve formě doplňku stravy zařadit do svého jídelníčku rutinně. Jeden sáček každý den, pouze přidáte do jídla nebo nápoje - jednodušší už to být nemůže!

dhjjdshfskj
THE SOLUTION™ ANTI-WRINKLE COLLAGEN, kůra na 28 dnů

Cena se odvíjí podle toho, zda se rozhodnete pro jednorázový nákup nebo zda využijete členství a budete objednávat pravidelně. Jednorázově vás balení na 28 dnů vyjde na 1499 Kč, zatímco v případě členství je to 1049 Kč. Ale nebojte se, žádné svazování - členství je bez závazku a můžete ho kdykoliv zrušit. 

Sama jsem zvědavá, jaké výsledky se po osmi týdnech dostaví, a co vy? 

* výsledky testu nejsou postaveny na marketingových kampaních, ale na vědeckých studiích a na zkušenostech spokojených zákaznic 

Vyzkoušejte skandinávský kolagen i vy, nyní s 50% slevou. Stačí kliknout zde a objednávat!

Pro informaci: Sleva se načte automaticky při prokliku na web z článku našeho webu.