Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Téma Marianne

Fenomén on-line fitness: cvičte z pohodlí svého domova

Už máte dost neustálého cestování do fitka večer po práci a placení drahých permanentek? Cvičte on-line doma, v práci nebo na služební cestě díky živým streamovým fitness lekcím. Potřebujete k tomu jen počítač, připojení k internetu nebo chytrý telefon či tablet.

Redakce Marianne | 26. 02. 2014


Snažím se aspoň 2× týdně chodit do fitka, obvykle to nějak zvládám, ale s vypětím všech sil. Ono se to snadno říká, že kdo chce, čas si najde vždycky. Realizace je někdy ale dost náročná. Proto jsem uvítala možnost cvičení on-line u počítače pod vedením virtuálních trenérů s novým OnlineFitness.cz programem. Zatím si vybírám z nabídky lekcí, co by se mi tak asi líbilo (láká mě kruhový trénink nebo bodystyling), ale co nejdřív se do cvičení pustím a za měsíc se s vámi podělím o své zkušenosti.

Vyberte si svého trenéra i lekci

online_fitness_OF_2

A jak to funguje? Z nahrávacího studia se živě přenášejí každý týden desítky streamových lekcí, vybírat můžete ze 14 trenérů, kteří přinášejí až pět lekcí podle nejnovějších fitness trendů. Všechny lekce se vysílají opravdu živě, ale bát se prý nemusíte, kdyby vám nějaká utekla. Po skončení jsou nadále přístupné až do dvanácti hodin následujícího dne, takže cvičit se dá klidně i dopoledne.

Registrujte se, zaplaťte a cvičte!

online_fitness_OF_3

Cvičit můžete začít, hned jak se zaregistrujete a vyberete si svou lekci – například bod rock, bodystyling, břišní pekáč, funkční trénink, HIIT, kruhový trénink či pilates. Registrace zabere chvíli, na úvodní straně kliknete na ‚registrovat‘, vyplníte několik údajů a můžete začít. Registrace je nutná, jinak nemůžete plně využívat služeb a nemůžete se ani přihlást na cvičební lekci. Abyste mohla začít cvičit, musíte samozřejmě ještě zaplatit, tedy mít aktivní stav účtu. Buď si můžete koupit členství, nebo kredity (jedna lekce stojí 39 Kč, 10 lekcí 290 Kč, měsíční členství 249 Kč). Aby se lekce spustila, je zapotřebí se přihlásit nejpozději jednu minutu před začátkem živého vysílání.

A co je ke cvičení potřeba? Podložka na cvičení, dobré boty a u některých lekcí se bude hodit i švihadlo, jednoručky (nebo PET lahve naplněné vodou) či židle.

Více na: http://www.onlinefitness.cz/

Související články

Rodina a děti

<span>Jako umění žonglovat: Jak skloubit kariéru s mateřstvím?</span>

Jako umění žonglovat: Jak skloubit kariéru s mateřstvím?

Životní styl

<span>Temná strana optimismu: Proč se vždy nevyplácí myslet pozitivně?</span>

Temná strana optimismu: Proč se vždy nevyplácí myslet pozitivně?

Byt

<span>Nájemní byt prošel fantasickou proměnou: Výrazné syté barvy v duchu české trikolóry se staly hlavním prvkem interiéru v centru Prahy</span>

Nájemní byt prošel fantasickou proměnou: Výrazné syté barvy v duchu české trikolóry se staly hlavním prvkem interiéru v centru Prahy

Krása

<span>Toužíte po delších vlasech? Máme pro vás seznam vitamínů, které vám s jejich růstem mohou pomoci</span>

Toužíte po delších vlasech? Máme pro vás seznam vitamínů, které vám s jejich růstem mohou pomoci