Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Otestujte s námi vlasovou kosmetiku TRESemmé

TRESemmé je jediná vlasová značka, jejíž produkty jsou používané na New Yorském fashion weeku už 12 let. Zjistěte v čem je tak ohromující!

Promotion | 18. 02. 2020

Vlasová kosmetika TRESemmé byla založena už v roce 1948 v USA a za jejím zrodem stojí Edna L. Emme. Ta chtěla vytvořit profesionální vlasovou kosmetiku, která by byla určená pro všechny typy žen, všechny typy vlasů. Edna svou filozofií zosobňovala moderní ženu, plnou zdravého sebevědomí. Jako prezidentka asociace National Hairdressers and Cosmetologists Association dokonce mluvila v roce 1938 v Bílém domě o roli ženy v moderním byznysu. Značně tak ovlivnila evoluci kosmetického a vlasového průmyslu. A když Edna mluvila, kosmetický svět jí naslouchal.

Díky praxi v kadeřnictví své sestry nasbírala mnoho zkušeností o tom, jak by měly pečující produkty na vlasy vypadat a hlavně, co od nich ženy očekávají. A značka TRESemmé byla na světě. Vy nyní její produkty můžete vyzkoušet na vlastní vlasy!

Co se bude testovat?

Na testování dostanete balíček s řadou pro poškozené vlasy v hodnotě 670 Kč s kondicionérem, šampónem, maskou a sprejem na tepelnou ochranu vlasů z řady Biotin + Repair7. Proč 7? Protože produkty z této řady napravují až 7 typů poškození v 1 umytí!

pr

Jak se do testování zapojit?

Jestli jsou tedy vaše vlasy poškozené a potřebují pořádnou vzpruhu, jste ideální adeptkou na naše testování. Testování bude probíhat od 7. do 16.3. Přihlásit se můžete pomocí formuláře níže od 18.2. do 1.3..