Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

Ta nejlepší terapie? Králičí jóga!

Znáte chvíle, kdy potřebujete vypnout, zajdete na hodinu jógy a necháte se unášet do světa plného meditace a klidu? Tak v Kanadě to ještě vylepšili!

Markéta Vörös | 26. 01. 2018

Co může být lepšího, než si tu jógu užít spolu s houfem malých, roztomilých králíčků? A navíc pomůžete dobré věci! Takový nápad měli v kanadském Richmondu, kde uspořádali dobročinnou akci, na které se vybralo více než pět set kanadských dolarů pro odložené králíčky.

Lepší terapii si nedokážu představit. Sama jsem byla jedenáct let majitelkou králíka a kdykoliv mi nebylo do smíchu, stačilo se podívat na ten rozkošný čumáček a hned bylo lépe. Co na tom, že si pořádně nezacvičíte a musíte se neustále koukat pod nohy? Za ten zážitek to stojí. Teď jen, aby s tím někdo přišel i u nás. Naše redakce se rozhodně zúčastní! Jen je nám líto toho, kdo si bude muset vytáhnout Černého Petra a sbírat to velké množství bobků...

Ale tip máme i pro příznivce nekráličí jógy. Skvělou knihu Moderní jóga od A do Z, kde se naučíte vše, co jste chtěli vědět a ještě mnohem více! Je dokonalým průvodcem, který vás krok za krokem zasvětí do cvičení sérií pozic aktivní jógy, regeneračních ásan či praktikování meditace. 

fjaslfjasl