Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

Tvářenka: antiaging trik profíků

V zimě sluníčko moc nesvítí, vybledlé tváři chybí barva. Zkuste tvářenky. Správně vybraný odstín okamžitě dodá obličeji tu správnou jiskru.

Soňa Kotulková | 17. 01. 2017

Foto: Getty Images

Vždycky jsem si myslela, že tvářenku nepotřebuji. Jenže pak jsem se setkala s jedním známým vizážistou a ten se mne zeptal: “A proč si myslíš, že vypadají malé děti tak svěže? Mají na líčkách růžovou barvu a ta opticky omlazuje." Že má pravdu jsem po pár minutách zjistila sama. Když mě nalíčil, vypadala jsem, jako bych se právě vrátila z dlouhé procházky - moje pleť působila dokonale svěžím dojmem.

Jak na nákup? Odstín zkoušejte výhradně na denním světle. In jsou hlavně krémové tvářenky, krásně splynou s pletí a vypadají přirozeně, já mám moc ráda třeba značky Alcina, Clarins nebo Clinique. A na jejich nanášení používám skvělý trik: barvu na tváře aplikuji speciální houbičkou Beauty Blender Blush. Je to velmi rychlé, stačí tvářenku jemně vklepat do tváří.

Pokud si s výběrem barvy nevíte rady, chybu neuděláte s růžovými, meruňkovými a broskvovými odstíny, ty sluší všem. Jen musíte vybírat produkty bez perleti - třpytivá textura se na běžné nošení moc nehodí a navíc zdůrazní všechny nedokonalosti pleti.

Na závěr jsme si pro vás připravili malou inspiraci z našeho e-shopu. Schválně, která tvářenka je vaše favoritka?