Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

11 trendů, které Sex ve městě předpověděl a dovedl je k dokonalosti

Přestože od vysílání poslední epizody seriálu Sex ve městě uběhlo už bezmála třináct let, na příběhy Carrie Bradshaw a jejích tří kamarádek vzpomínáme dodnes. Sex ve městě změnil nejenom televizní pohled na ženy, ale také dal prostor mnoha návrhářům, módním ikonám a v neposlední řadě módním trendům. Představujeme vám jedenáct trendů, které Carrie oblékla poprvé a my je dnes nosíme už naprosto běžně.

Eliška Vrbová | 24. 05. 2017

Šaty ve stylu spodničky

Ten večer, kdy si Carrie s panem Božským naposledy vyšla před jeho odjezdem do Kalifornie a nakonec musela do porodnice za Mirandou, měla na sobě úžasné růžové boty, ale také svůdné černé šaty vypadající jako spodnička. Miranda jí řekla, že vypadá nádherně a my jenom souhlasíme. Tato epizoda byla natočená jako pocta městu New York po teroristickém útoku 11. září 2001.

Náhrdelníky

Ať už je to známý náhrdelník se jménem Carrie, nebo ten s diamanty, co jí věnoval Alexandr Petrovsky, hlavní seriálová hvězda se na obrazovce málokdy objevila bez nějakého řetízku, náhrdelníku či přívěsku na krku.

"Venkovská" blůza

Když Carrie venčila Aidanova psa Peta nebo když jela s Aidanem na jeho chatu, měla na sobě takzvanou peasant blůzu - v překladu to znamená venkovská. Ta bude hlavně v letních měsících i letos velmi oblíbená.

Tepláky s podpatky

Carrie vždycky byla tak trochu extravagantní, a tak ji ani tepláky nezastavily před tím, aby si obula své oblíbené podpatky.

Kalhotky s vysokým pasem

Bílé a tak trochu pánské spodní prádlo vidíme na Carrie v seriálu hned několikrát - když si čistí zuby s Aidanem nebo když tancuje ve své průchozí šatně po módní přehlídce, na níž zakopla přímo na přehlídkovém molu.

Značkové kabelky s výrazným logem

Ve scéně, kdy Carrie překvapí Aidana v jeho baru, má na sobě bokovou sukni a přes boky ledvinku posetou logy. Jak ledvinky, tak i loga jsou opět hodně v kurzu, tak si nezapomeňte nějakou pořídit!

Pyžamo na ven

Ač je tahle scéna už z filmu Sex ve městě a ne ze seriálu, milujeme ji tak jako tak. Co by Carrie neudělala pro Mirandu, a tak i ve sněhu se těsně před půlnocí na Silvestra vydá na druhou stranu města, aby se její kamarádka necítila sama.

Ohrnuté džíny

Džíny ohrnuté u kotníků jsou stále oblíbené už několik let a jak můžeme vidět i Carrie věděla, co se bude nosit v příštích letech.

Pantofle na podpatku

Kožich a sandálky na boso - sice si moc nedokážeme představit, do jakého počasí bychom si něco podobného oblékly, ale protože se jedná o jeden z nejtypičtějších outfitů, který Carrie obléká napříč všemi sériemi, nemohli jsme ho sem nezařadit.

Šaty s holými rameny

Pamatujete si ten moment, kdy Carrie dostane od Mirandy po telefonu radu, ať se hlavně nenechá od pana Božského políbit? V tu chvíli má na sobě tyhle šaty a náramně jí to sluší - bohužel jen na pár minut. Pak se ji totiž pan Božský políbit pokusí a Carrie ve snaze tomu zabránit spadne do jezírka a pana Božského stáhne s sebou. 

Asymetrický top

V epizodě s názvem A 'Vogue' Idea jde Carrie na pohovor do samotného Vogue a má na sobě tento kostýmek s asymetrickým topem. Nepravidelnost a nesouměrnost je v módě stále hodně populární, takže takových asymetrických topů najdete i v našem e-shopu spoustu.

Trendy, které díky Carrie Bradshaw nosíme i dnes

Souvislející články

Móda

<span>Kožená saka i šaty ve stylu Kate Moss: 5 trendů z 90. let, které hlásí comeback</span>

Kožená saka i šaty ve stylu Kate Moss: 5 trendů z 90. let, které hlásí comeback

Móda

<span>Nadčasové trenčkoty, zdobené korzety i vysoká krejčovina. Co nás nadchlo na MBPFW?</span>

Nadčasové trenčkoty, zdobené korzety i vysoká krejčovina. Co nás nadchlo na MBPFW?

Móda

<span>Hudební festival, nebo módní přehlídka? Nejlepší trendy z letošního ročníku Coachelly</span>

Hudební festival, nebo módní přehlídka? Nejlepší trendy z letošního ročníku Coachelly

Móda

<span>Nejkrásnější kabelky na telefon: Trendy módní doplněk, který ozdobí každý outfit a uvolní vám ruce </span>

Nejkrásnější kabelky na telefon: Trendy módní doplněk, který ozdobí každý outfit a uvolní vám ruce