Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Anne Hathaway je těhotná. Na Instagramu otevřeně mluví o neplodnosti

Info ikona
Anne Hathaway

"Není to kvůli filmu," napsala Anne Hathaway včera na svůj Instagram. Dala tak svým fanouškům vědět, že se svým manželem Adamem Shulmanem čeká druhého potomka. Přiznává však, že otěhotnět vůbec nebyla procházka růžovou zahradou.

Eliška Vrbová | 25. 07. 2019

Černobílý snímek s úsměvem a znatelným těhotenským bříškem zveřejnila americká herečka Anne Hathaway včera na svém Instagramu. Na první pohled pozitivní fotka dostává ale díky popisku trochu jiný rozměr. "Pro všechny, co si prochází peklem okolo neplodnosti a početí: vězte, že u mě to ani v jednom případě také nebylo snadné," napsala Anne Hathaway pod příspěvek.

Vůbec poprvé se tak herečka veřejně vyjádřila k neplodnosti a přiznala, že problémy měli s manželem už při početí jejich prvního syna Jonathana Rosebankse v roce 2016. Přidala se tak k dalším hvězdám, jako je Chrissy Teigen, Kim Kardashian West či Gabrielle Union, které se nebály rovněž promluvit o svých osobních překážkách na cestě za potomkem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Podle americké instituce Centers for Disease Control and Prevention má v Americe zhruba 12 párů ze 100 problémy s početím. Neplodnost se tak stává stále diskutovanějším tématem.

My nicméně gratulujeme Anne Hathaway a přejeme celé její rodině mnoho zdraví!