Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Co čekat od lifestylové série The Goop Lab, za níž stojí Gwyneth Paltrow?

Info ikona
Gwyneth Paltrow

Šok, stud, porozumění, nadšení, touha dozvědět se více. Vaše emoce se budou střídat jak při jízdě na horské dráze.

Markéta Vörös | 7. 02. 2020

Fanoušci internetové televize Netflix určitě nepřehlédli, že v kolonce "Trending Now" jim přibyla novinka - The Goop Lab by Gwyneth Paltrow.

Mini série odkazuje na již dlouho existující server The Goop, který založila hollywoodská hvězda, Gwyneth Paltrow, v touze dělat něco jiného, než se "pouze líbat s Mattem Damonem na obrazovce". Goop řeší témata, kterých se jiná média drží při zemi, jako je spiritualita, otevřená sexualita, mentální zdraví, ale i skvělé tipy na wellness, detox, zdravý životní styl, cestování. Goop má prostě vše! 

Podobnost s vulvou čistě náhodná

Jestliže vám tyto nádherně vykvetlé růže připomínají ženský pohlavní orgán, nemýlíte se. 

jdskjskjfskl
Gwyneth Paltrow
zdroj: GETTY

Jeden z dílu je právě tomuto orgánu věnovaný. Koučka Betty Dodson učí ženy milovat samy sebe, své tělo a dosáhnout orgasmu. Není divu, že povídání si o tom na kameru přimělo Gwyneth se začervenat... a to je jako herečka zvyklá na ledacos!

sdslkflskf
Betty Dodson vlevo
Zdroj: GETTY

Kromě toho, že dostanete návod, jak milovat své tělo navíc zjistíte, že psychedelika mohou pomoci při silných depresích a traumatech a otužování odbourává psychickou nerovnováhu. Gwyneth sklízí úspěchy i kritiku... na jakou stranu se přikloníte vy?