Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Kosmetické favority Meghan Markle si zamilujete i vy! Zn.: jsou cenově dostupné!

Info ikona
Meghan Markle

Od doby jejího zasnoubení s princem Harrym se z Meghan stala senzace. A aby taky ne! Vypadá fantasticky a ženy po celém světě touží znát tajemství jejího looku. 

Markéta Vörös | 2. 08. 2018

A my ho, milé dámy, známe! Vévodkyně ze Sussexu si sice potrpí na luxusní šaty a doplňky, co se týká make-upu a péče, je o něco střídmější.

Meghan občas spolupracuje s vizážistou Danielem Martinem. Ten o ní prozradil, že si ráda dělá make-up sama, a to dokonce i na velké společenské akce.

Podle stránky Meghan's Fashion, kterou vytvořili její fanoušci, dodává vévodkyni ze Sussexu královský třpyt rozjasňovač značky Becca! A my naprosto rozumíme její volbě, protože ho máme ve své kosmetické taštičce také.

Tento byl vytvořen na počest britské královské rodiny, takže u nás není bohužel k sehnání. Ale my si myslíme, že Meghan má ve své taštičce Shimmering Skin Perfector, který je kultem mezi rozjasňovači. Je krémový, drží celý den a ten třpyt je prostě dechberoucí.

dffdgg
Becca, prodává Sephora za 990 Kč

Její nejoblíbenější make-up? Giorgio Armani Beauty a jeho Luminous Silk Foundation. Meghan nesnese mít na obličeje velkou vrstvu produktů, a tak volí lehký make-up, který pouze sjednotí její pleť. A stačí to, protože vypadá naprosto božsky!

gfdhf
Luminous Silk zakoupíte v parfumeriích Douglas, 1760 Kč

 

Meghan dokonce před lety natočila video ve spolupráci s legendou Bobbi Brown a firmou Uber - prostě se líčila za jízdy v autě. Což je specialita Bobbi Brown, která vytvořila několik videí s návodem, jak se nalíčit v autě, když spěcháte na schůzku. No, takto můžete fungovat buď v případě, že jedete taxi, nebo máte svého řidiče. Uřícené v tramvaji to asi nebudeme praktikovat... 

A jak se vévodkyně stará o své tělo? Američanka je milovnicí značky Nivea! Serveru Beauty Banter už dříve sdělila, že miluje jejich krém na tělo s koenzymem Q10. "Používám ho denně a je to můj nejoblíbenější krém na tělo na trhu. Je cenově dostupný a moje pokožka se po něm cítí fantasticky."

fgfgfdd
Zpevňující tělové mléko s vitamínem C a koenzymem Q10, 400ml 250ml