Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Královský job! Ovládněte sociální sítě britské královny

Najít si pracovní místo na královském dvoře? To vůbec není k zahození!

Jako malé holky jsme snily o tom, že za pár let potkáme prince a staneme se princeznou. Teď už jsme ale velké, a tak nezbývá nic jiného, než slevit ze svých nároků. Vždyť po královském dvoře se nemusí promenádovat pouze princezny, ale třeba také nová vedoucí digitálního oddělení. Právě tuto pozici se momentálně královská rodina snaží obsadit a troufáme si tvrdit, že šanci máte i vy!

Co byste měla umět?

Správa sociálních sítí vám nedělá problém? Analytické nástroje jsou vaší doménou? A komunikace je pro vás naprostá brnkačka? Pokud jste na všechny otázky odpověděla ano, pak rovnou můžete napsat do Buckinghamského paláce. Královská rodina totiž hledá spolehlivého člověka, kterému jsou sociální sítě vlastní, a dokáže si sebe vzít pořádný kus odpovědnosti. Vaši práci totiž uvidí miliony lidí!

Odměnou vám bude 45 000 – 50 000 liber ročně, pracovní doba 37,5 hodin týdně, penzijní připojištění s 15% příspěvkem od zaměstnavatele, 33 dnů dovolené ročně, možnost školení a obědy zdarma. Jak ale říká oficiální inzerát: „sdílení práce po celém světě bude vaší největší odměnou.“ Pokud se vám práce líbí a angličtina vám nedělá žádné potíže, pak do Štědrého dne posílejte své životopisy a motivační dopisy. První osobní pohovory jsou naplánované už na leden.

Královna
Zdroj: GETTY

Královská rodina online

Nové době se musela přizpůsobit i modrá krev, a tak v současné době najdete na sociálních sítích hned několik oficiálních profilů. Prince Harryho s Meghan můžete na Instagramu najít jako @sussexroyal, zatímco prince Williama a Kate objevíte pod @kensingtonroyal. Pomyslnou „válku sledujících“ zatím vyhrává William s Kate, které sleduje 10,5 milionů uživatelů. Harry s Meghan se v současné době musí smířit s 9,9 miliony fanoušků na Instagramu. Jasným poraženým v tomto boji je ale královna, která na svém profilu @theroyalfamily má „pouhých“ 7 milionů sledujících.

Pomůžete jí, aby se stala i královnou Instagramu?

ČTĚTE TAKÉ: Vánoce u královské rodiny: Bizarní dárky, silné drinky i pozdní večerka

Související články

Zábava

<span>Kam v květnu vyrazit s rodinou za kulturou? Přinášíme 5 tipů na nejlepší akce</span>

Kam v květnu vyrazit s rodinou za kulturou? Přinášíme 5 tipů na nejlepší akce

Zábava

<span>KVÍZ: Jak by se vám vedlo v opakovacím testu z dějepisu pro 6. ročník ZŠ?</span>

KVÍZ: Jak by se vám vedlo v opakovacím testu z dějepisu pro 6. ročník ZŠ?

Zábava

<span>Láska v květnu: Exkluzivní měsíční výklad z karet pro všechna znamení zvěrokruhu</span>

Láska v květnu: Exkluzivní měsíční výklad z karet pro všechna znamení zvěrokruhu

Zábava

<span>Kvíz: Jaro je tady a s ním i jarní květiny. Poznáte je všechny podle obrázku?</span>

Kvíz: Jaro je tady a s ním i jarní květiny. Poznáte je všechny podle obrázku?