Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Cestování

Chystáte na se výlet? Cestovatelé zvolili nejlepší B & B hotel na světě

Zatímco někteří cestovatelé spí ze zásady pouze v luxusních resortech, jiní klidně přenocují v kempu nebo v autě. Pokud nepatříte ani do jedné skupiny, pak by vám mohly vyhovovat tzv. B & B, tedy místa na přespání, kde kromě pohodlné postele dostanete ještě skvělou snídani. 

Chystáte se na roadtrip po Skandinávii nebo máte v plánu procestovat jih naší republiky? V obou případech by vám mohly přijít vhod B & B hotely. Ty jsou přímo stvořené pro cestovatele, kteří se potřebují na daném místě pouze vyspat a načerpat energii na další cestovatelské výzvy. Pokud už jste některý z B & B hotelů či penzionů navštívili, pravděpodobně jste si všimli toho, že tento typ ubytování vyniká skvělým poměrem ceny a kvality. Není tedy divu, že stále více cestovatelů vyhledává B & B hotely, které nejsou finančně náročné, a přesto si udržují vysoký standard. 

Namísto odborníků hlasovali cestovatelé

Čas od času se na internetu objeví žebříček nejlepších hotelů, pláží nebo třeba restaurací, který sestavili odborníci v dané sféře. I když věříme, že jejich odborné oko nic nezanedbalo,  raději upřednostňujeme doporučení od "obyčejných" lidí. A právě tento způsob hlasování zvolila společnost TripAdvisor, která se svých uživatelů zeptala na nejoblíbenější B & B hotely. Cestovatelé a uživatelé této webové platformy následně sestavili žebříček nejlepších hotelů a přišli s jasným vítězem v kategorii B & B.

Vzhůru do Velké Británie

Pravda, nejoblíbenější B & B sice nemáme za humny, přesto si toto ubytování zaslouží vaši pozornost. V anglickém Devonu se totiž nachází 25 Boutique B & B, ve kterém ihned pochopíte, proč se stal vítězem žebříčku. Hostitelé Andy a Julian dokázali vyzdvihnout přednosti místa a v městečku Torquay, hned poblíž pláže, vybudovali B & B s výhledem na moře a idylické anglické pláže. „Jsou vřelí a přátelští hostitelé. Jejich smysl pro detail je pozoruhodný. Atmosféra v domě navozuje skvělou relaxaci. Nikdy jsme nebyli v žádném hotelu (ať už drahém), který svým hostům poskytl takový kompletní balíček jako tady,“ zní jedna z recenzí 25 Boutique B & B.

Hotel
Nejlepší B & B hotel se nachází v Devonu.
Zdroj: the25.uk

Neobyčejně obyčejné pokoje

Pokud se do 25 Boutique B & B vydáte, rozhodně nebudete zklamaní. Navíc si můžete vybrat hned ze šesti různorodých pokojů, které se liší svým tematickým zpracováním. Pro všechny je ale společné základní vybavení jako pohodlná postel, krásná koupelna, luxusní toaletní potřeby značky Elemis, kávovar, iPad, domácí pochoutky v minibaru, nadýchané župany a filmy zdarma. V nadstandardních pokojích navíc naleznete hlasem aktivovatelné televizory nebo osvětlení s barevnými módy. Všichni návštěvníci bez rozdílu se můžou těšit také na plnohodnotnou anglickou snídani.

Hotel
Pohled na pokoj s názvem Goodrington.
Zdroj: the25.uk

ČTĚTE TAKÉ: Nejkrásnější Airbnb ubytování ze všech koutů světa

Titulka

Časopis Marianne si nyní můžete, bez nutnosti platit poštovné, objednat až domů. Více informací se dozvíte zde.

Související články

Móda

<span>Slavná stylistka radí: Jak efektivně vytřídit šatník a znovu se radovat z oblečení?</span>

Slavná stylistka radí: Jak efektivně vytřídit šatník a znovu se radovat z oblečení?

Zdraví

<span>Trenérka radí: 3 nejúčinnější cviky na zakulacení zadečku. Dělejte je každý den a výsledky se dostaví</span>

Trenérka radí: 3 nejúčinnější cviky na zakulacení zadečku. Dělejte je každý den a výsledky se dostaví

Dobrý nápad

<span>Cukernatění medu vypovídá o jeho kvalitě –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ nízké, nebo naopak vysoké?</span>

Cukernatění medu vypovídá o jeho kvalitě –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ nízké, nebo naopak vysoké?

Krása

<span>Účesy vhodné pro ženy po 30, 40 a 50: Najděte si ten svůj, ve kterém zazáříte</span>

Účesy vhodné pro ženy po 30, 40 a 50: Najděte si ten svůj, ve kterém zazáříte