Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

První slova Meghan a Harryho po narození syna! Co v rozhovoru prozradili?

Info ikona

Pouhé dva dny po porodu se novopečení rodiče postavili před novináře, aby jim oznámili jméno svého prvního potomka.

Zatímco jiné dny se ve Velké Británii řeší Brexit, nyní mají obyvatelé ostrovního státu mnohem příjemnější téma k rozhovoru. V pondělí 6. května královský palác oznámil, že vévodkyně Meghan porodila chlapečka. Jak už bývá u Meghan a Harryho zvykem, ani tentokrát nedodrželi zajeté tradice a svého syna představili světu až ve středu 8. května. 

Meghan a Harry
Zdroj: GETTY

Sázkaři zřejmě ostrouhali, neboť jméno Archie Harrison Mountbatten-Windsor nepatřilo mezi horké favority. Zatímco Harry během rozhovoru držel Archieho v náručí, Meghan se nechala slyšet, že má dva nejlepší chlapy na světě. Na otázku, komu je synek podobný, však nedokázal pár odpovědět. „Vypadá to, že mění svou podobu každý den, těžko říct, po kom bude,“ reagoval princ Harry na otázku. Následně dodal, že rodičovství je úžasná záležitost. „Je to pouze dva a půl dne, tři dny, a my jsme stále tak nadšení, že máme tenhle vlastní, malý uzlíček štěstí.“

Meghan a Harry
Zdroj: GETTY

Zároveň všechny novináře velmi překvapilo, jak svěže Meghan po porodu vypadala. V bílých šatech s dvouřadým zapínáním a v nude lodičkách to Vévodkyni ze Sussexu doopravdy slušelo.

ČTĚTE TAKÉ: Nové fotky prince Louise, které rozněžnily celý svět