Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Relaxujte. Zbohatnete tím, tvrdí vědci

Náš život je stále hektičtější. Mnoho z nás je v pozoru 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Jsme přetíženi a vystresováni. Udělat si čas sami na sebe je podle odborníků čím dál tím důležitější.

Promotion | 20. 11. 2017

Zpráva Světové zdravotnické organizace dokonce upozorňuje na to, že správná péče o duševní zdraví přispívá k ekonomické prosperitě národa. Čím odpočatější a vyrovnanější lidé jsou, tím lépe se jim vede v práci a jejich produktivita stoupá. Jako příklad je uvedeno Dánsko, jehož obyvatelé jsou podle světové statistiky nejšťastnějšími na světě. Ve velké míře za to Dáni vděčí svému způsobu života (tzv. hygge), který přikládá velkou důležitost odpočinku, příjemným zážitkům a vřelému vztahu mezi lidmi. 

Podle odborníků se s lepším duševním rozpoložením obyvatel úměrně zvedá také úroveň jejich života. Udělejte si proto chvilku na sebe a využijte všeho, co vám zpříjemní chvíle odpočinku v pohodlí domova. Třeba až budete příště tankovat na jedné z vybraných čerpacích stanic OMV, nenechte si ujít akci Hřejivý wellness s OMV. Od 30.10. 2017 - 7.1. 2018 sbírejte OMV samolepky za tankování a získejte jako odměnu produkty z kolekce wellness.

omv

Chcete získat odměny rychleji? Stačí vám zákaznická karta iBOD, se kterou můžete vyměnit své ibody za produkty přímo bez nutnosti sbírat samolepky!

A to nejlepší nakonec. Pokud chcete zažít opravdový odpočinek, zapojte se s OMV také do soutěže Milano a vyhrajte jeden ze tří víkendů v Miláně. Stačí ZDE vyplnit číslo své účtenky za nákup paliva.  

Takže ať už budete kdekoliv, nezapomeňte se aspoň na chvíli zastavit a relaxovat. Mnoho z nás si myslí, že nejdříve se musíme honit za úspěchem, abychom mohli později odpočívat. Někdy je ale třeba vzít to za opačný konec. 

Hřejivý wellness s OMV vás odmění těmito produkty

I my jsme si v novém seriálu JÍZDA MARIANNE dopřály odpočinek a občerstvení na OMV. Vždyť jsme toho taky s herečkou Jitkou Čvančarovou hodně najezdily. Podívejte se sami ZDE!